Lykke til
Tedros Tadesse Menghesha og Selawit Gebreselassie giftet seg i sommer og jeg hadde den utsøkte gleden av å være tilstede under denne dagslange seansen som startet med et gresk-ortodoks bryllup som var en flott sermoni. At paret virkelig var glad i hverandre kom raskt til syne ved alle anledninger, også under fotograferingen.
Bildet inngår i albumet Mennesker -
Utstyr
  • Nikon D200
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetDet nytter ikke å tro at værgudene skal være snille med deg på en slik dag. Sol fra skyfri himmel og dertil utfordringer med høylys og skygger. Men brudeparet fikk hverandre og det er jo det aller aller viktigste. Igjen TAKK og lykke til.
    Bildet bør betraktes i fullformat.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBrudepar
  • Lastet opp
  • Visninger648
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_203329} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Hege J.

Dette var virkelig et lekkert og delikat brudebilde. Brudeparet stråler og kan stråle også etter å ha sett resultatet av fotograferingen.
Artig valgt vinkel med frisk, kledelig bakgrunn.
De vanskelige lysforholdene har du taklet utmerket, så vidt jeg kan bedømme.

Mvh Hege
Stine J.

Hei Nils,

Jeg syns du er god på bryllupsbilder, så også her. Blikkene deres er naturlige og de virker ikke oppstilt. Fin og annerledes positur på paret. Bra eksponert. Bakgrunnen er kledelig, selv om bladet øverst i venstre hjørnet trekker litt mye oppmerksomhet.

Hvordan har du belyst dem?

mvh Stine
Nils B.

SJ: Belysning ja. Med solen som hovekilde og med alle busker og trær som var i området var det viktig å finne treffpunktet fra 2stk reflektorer som sto på stativ. Disse ble styrt av gode hjelpere. Videre så benyttet jeg en stk SB800 blits. Faren med dette er at kombinasjnen blits og reflektor fort kan påvirke fargeballansen.
Stine J.

Takk for opplysningene om lyssetting. Jeg regnet med du hadde brukt blitz og reflektor, men var ikke sikker. Resultatet ble som sagt meget bra i mine øyne. :)

mvh Stine
Tone A.

Eit vakkert og kreativt brudebilde der gleda over kvarandre kjem flott fram. Skarpe detaljar trass i store kontrastar mellom brudekjolen og det mørke håret til bruda med den imponerande frisyren. Ein naturleg bakgrunn som gir eit friskt uttrykk og med fine fargar, der brudebuketten vert ein fargeklatt i alt det lyse.Flott lyssetting under trea og fint utsnitt.
:) Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu