veteranbil
råtten garasje - råtten bil
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger331
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_202049} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Ivar S.
Skikkeleg tøft motiv! Forresten utruleg sein sommar i Heggedal. Eg ville forsøkt ein variant utan gran, men det er kanskje vanskeleg ettersom Opelen er i ferd med å tape kampen om garasjen.
Chr. G.
I denne garasjen og med denne bilen gjetter jeg på at det er mange muligheter for å få til noe brukbart. Jeg ville gått mye nærmere og prøvd meg fram med forskjellige ståsted og komposisjoner. Og i et annet lys, kveldslys for eksempel.

Slik det er nå virker det planløst, her så du en garasje med en gammal bil og fyrte løs i forbifarten, rett på. Bildet bærer preg av rotete komposisjon og ikke-optimal eksponering. Sluttresultatet gir ikke meg allverden.
Bård H.
ja, jeg antar vel at du har rett i det.
Odd Tore S.
Et litt tragisk motiv hvor den nokså matte fargen egentlig står i stil med motivet og understreker oppgittheten som rår her.
Det er nok andre muligheter til vinkling osv som kan gjøre dette spennende, men i forhold til undertittelen her har du dekning for det du har gjort.
Bilen er forresten en Plymouth 1939, eller muligens en variant av denne som i Norge ble solgt som Chrysler for øket prestisje. En slik er restaurert i Norge, men manglet all krom i grillen sist jeg så den. Eksisterer garasje og bil på bildet fortsatt, og hvor er det i så fall i landet?
Odd Tore
Bård H.
Interessant kommentar om bilens merke og dens historie; dette visste jeg ikke. Jeg tok dette bildet i januar i år, og vil tro at garasjen med bil i forsatt står der idag. Dette bør jeg jo egentlig sjekke ut. Garasjen befinner seg på Golsfjellet, nærmere Grov, 3579 Torpo, hvis du vet hvor det er.
Bård
Odd Tore S.
Veien opp fra Rotneim til krysset ved Grov?
Av en eller annen grunn virket dette gammelkjent, og i tidligere dager fartet vi rundt omkring på småveiene i bl.a. dette distriktet om vi hadde lyst på litt avveksling underveis hjem fra hytta på Haugastøl. På 60-tallet var det en god del slike godiser å se, men å bruke over én krone på et dias av noe slikt var uhørt da.
Desto mer fristende om anledningen skulle by seg nå.
Odd Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu