Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBrudepar
  • Lastet opp
  • Visninger428
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_202012} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Avsluttet .

Orginalt og artig brudebilde. Lurer på om du skulle prøve å bruke litt USM, da dette kan gjøre bildet litt skarpere... Jeg syns du har valgt riktig utsnitt her. Og brukt et større utsnitt ville ikke ha funket. Morsomt bilde:)


Ha en fortsatt fin sommer...


vh Thomas :)
Vigdis F.

Biter hun til slutt? Bildet har både humor, spenning og varme undertoner. Meg bra!
hilsen Vigdis
Synnøve S.

Hei :-)
Bildet er beskjært fra et '' vanlig'' utsnitt på brudebilder, men da jeg så ansiktsutrykket på han, så ble jeg sjarmert :-) ...Synest det fanger opp forholdet paret imellom, og hvor henført han er av sin kjære :-)
Når man følger et par hele dagen som jeg gjorde, så blir man kjent med brudeparet på en bedre måte, og det er spennende å jobbe med bildene- også i etterkant- for å fortelle historien og formidle personlighetene.
Historien i bilder ligger her om du vil se :

http://www.piafmodeller.com/Bilder/bryllup/SHOWIT/Christi...index.html

Bruden ringte meg forresten i går, etter å ha sett på presentasjnen hele kvelden- tårene rant, og hun var overbegeistret for bildene :-)

Hilsen Synnøve
Avsluttet .

Hei Synnøve :)

Flott arbeid! Ikke mer å si om det! Mektig imponert over hvor personlige og intime, du har klart å få bildene. Fotografi handler jo om å ''fange øyeblikket'' - og det har du klart til gangs! Var nok ikke bare på bruden, at tårene rant - ble faktisk ganske rørt selv, av det ''slideshowet'' :) selv om jeh nå ikke kjenner paret. Det er slike bilder som rører ved meg ihvertfall - der følelser og stemning, nærmest kommer ''ut'' av bildet. Du føler at du er tilstede, og en del av det som skjer. Mektig imponert, Synnøve! Håper jeg blir like flink som deg en dag ;)

Ha en fortsatt god sommer og keep up the good work!

Mvh Elisabeth
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu