Skutt i Lifjell, er usikker på om blåtonene blir for kjedelige, men jeg liker valørkontrastene. Vanskelig å finne tittel. Kanskje dere kan komme med noen forslag?:)
Utstyr
  • Canon Eos 350D
  • Tamron 28-300 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger372
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_200862} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Truls L.
Fine linjer, fine farger og flott lys. Men er det ikke litt for hardt komprimert synes fargene har en tendens til å gli litt over i hverandre...

hilsen

TL
Inger-Lise S.
Aldeles nydelig bilde! Fargenyanser,linjer,lys, komposisjon: En nytelse å se.
Jeg syns ikke bildet er for hardt komprimert.(Ut fra hva jeg mener å vite, gir det andre symptomer).. Syns overgangene er delikate.
De lyse partiene i bildet gir liv til bildet.
Det er overhode ikke kjedelig. (Jeg har et vinterbilde fra Svalbard, kjøpt av en proff,og dette minner meg om det,selv om motivet er annerledes.Det fine formatet er kledelig,-og ganske likt det jeg har på veggen) Jeg tror dette vil gjøre seg godt i stort format på en passende vegg:-)

Inger-Lise
Avsluttet .
Flotte farger og linjeføringer. Formatet kledde motivet. Bildet lider av hard komprimering, men ikke så mye at det går ut over helhetsinntrykket.

--
Bjørnar Hauge
Ketil K.
Absolutt fint lys i bildet, og formatet passer. Derimot ville jeg ikke hatt avslutningen av diagonallinjen fra NV til SØ direkte i hjørnene. (Litt større presentert hadde ikke skadet.)
Terje V.
Takker for kommentarene:)

Er klar over at komprimeringen skaper støy. Mulig at justeringen i levels gjorde kvaliteten litt dårligere.

Terje
ingebjørg fyrileiv g.
Overser komprimerings svakheter fullstendig og ser de nydelige linjene. For ikke å snakke om blåtonene.. Lyset kan man heller ikke overse. Det eneste jeg kan pirke på, er forgrunnen. Jeg tror jeg kunne ha tenkt med den litt renere. Kansjke noe i hjørnet kunne fått bli, som et interessepunkt, men det som er akkurat i lyset kunne kanskje ha blitt ryddet bort. Usikker.'
Men bildet er flott. Og kan kanskje bli enda bedre :)

hilsen ingebjørg
Peter W.
Härlig färgton i bilden och fantastiskt fint ljus. Gillar de fina svepande linjerna i bilden också. Mycket bra genomfört!

Mvh Peter
Terje V.
Takker for flere kommentarer!:)

Ingebjørg: Var usikker på om jeg giddet å fjerne buskene, ville bare legge det ut som det var, for å se om folk reagerte på det:)

Vegard L.
Fine linjer og fin lys. Et bilde man kan studere lenge.
Mvh Vegard
frank robert h.
hei terje
syntes dette bilde var godt komponert og med fin blåtone og de lyse og
mørke partiene som glir inn i hverandre.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu