Lek
To brødre som leker :-)
Stilig synes jeg, men skulle ønske det hadde vært et annet sted enn stuegulvet.. Men sånne bilder kan man ikke helt planlegge :-)
Bildet inngår i albumet Dyr -
Utstyr
  • Canon eos 350d
  • 18-55mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger449
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_200796} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Stig B.

Enig med deg i at stuegulvet nok ikke er den beste bakgrunnen, men ellers artig festet uttrykk på disse to. Det ser brutalt ut når de leker sånn, men det er jo bare lek. Du får prøve videre til du får rett bakgrunn også, de gjør vel dette ute også?

Mvh Stig
Monica F.

Hei og takk for kommentar! Ja, de leker jo ute også, men det er utrolig vanskelig å få tatt noen bilder der som blir bra. Tro meg, jeg har virkelig prøvd... Men jeg skal nok prøve igjen, og igjen... hehe
Mvh Monica
Inge S.

Hei.
Masse hvite tenner her ja:-) Artig fremført. Minner meg forresten
litt fra haisommer i går kveld da jeg ser øynene deres. De vrenger seg
nesten slik som haiens:-)
Bra fanget.

Mvh Inge
Andreas S.

Hei

Slike bilder er jo ikke mulig å planlegge i større grad, synes dette er kjempebra jeg (stuegulv eller ikke). Sånn uttrykksmessig virker det jo ikke som lek, men snarere blodig alvor:). Fint øyeblikksbilde.

Mvh. Andreas D.
Monica F.

Hei Inge og Andreas! Tusen takk for positive kommentarer :-) Haisommer ja, hehe, ikke så dum sammenlikning :-) Det ser hardt ut når de holder på sånn, men de tar det jo veldig mye roligere enn dersom det var helt på alvor.. Da hadde det i hvertfall ikke vært meg som stod over og tok bilde.... hehe....
Mvh Monica
Kine Annette K.

hei og takk for hyggelig kommentar til bildet mitt :-)
veldig koselig å få en slik kommentar fra deg, når jeg ser hvor mange utrolig bra bilder du har! (har noen spørsmål ang bildene dine, har jeg lov å spørre om noen av dem?)

jeg likte også dette bildet, den ene ser helt vill ut i blikket, blir nesten litt skremt...
god sommer :-)

kine a
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu