Fra sommerens blomstereng.
Blåklokker er blant de vakreste sommerblomstene synes jeg. Fotogen er den også.
Utstyr
  • Canon 350D
  • Sigm 105mm 1:2.8DG
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger336
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_200414} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Bjørg Hexeberg S.

Nydelig farger og spennende lys! Kanskje litt for mye sentrert i bildet, litt for symmetrisk? Den lille lys flekken bak den nederste blåklokken kunne kanskje vært fjernet. Jeg liker bildet godt!
Tone A.

Eit vakkert blåklokke- bilde som har eit mjukt uttrykk. Blåklokkene strekk seg mot lyset og er ein flott kontrast mot den den duse og mørke bakgrunnen. Flott skarphetsplan der dei fine linjene på blåklokka kjem fint fram. Dei mjuke formene til stilkane gjer eleganse til bildet saman med blåklokkene. Knoppane har også litt lys på seg. I dette harmoniske bildet ville også eg ha fjerna flekken bak nederste blåklokka. Eit lite kutt frå venstre pga stilken som stikk inn, og pga at då blir hovedmotiva mindre midtstillt.
Vakre blåtonar, bakgrunnen har litt maleriske grøntonar og lyset som fell på blåklokkene, gjer dette til eit lekkert sommarbilde, Bente!
:) Tone
Harald W.

Jeg er enig i at midtstillingen blir litt kjedelig. Ellers har du tatt et bilde med pene og myke toner i blomstene og brukt en bakgrunn som fremhever blomstene godt. Gode detaljer i blomsten. Noen annen etterbehandling enn evt. beskjæring syns jeg ikke du skal gjøre; det blir bare pirk. Den lyse flekken er ikke så fremtredende eller særlig forstyrrende. Blåklokkene stjeler all oppmerksomhet likevel.
Steinulf L.

Nydelig mykt lys. Skarpt og fint,vakrte farger. Midtstillingen gjør bildet statisk og gir inntrykk av ro. Det var vel det du ønsket å formidle også. Dette var et fint sommerbilde.
Inge S.

Hei.
Nydelig-rett og slett nydelig :-)

Mvh Inge
Jacob V.

Hei, Bente

Et vakkert bilde. Nydelig farger og lys. Du kunne kanskje kuttet litt av venstre siden slik at du unngår midtstillingen. Ellers er det ikke mye å pirke på her.


Mvh


Jacob
Kjell Sigurd S.

Synes sentreringen fungerer her. Fint sommerbilde. Fargene på blåklokken virker i overkant blå.

Kjell S
Monica F.

Nydelig og behagelig :-) Blåklokker er flotte, og det kommer godt frem her!
Kanskje du kunne snudd orginalbildet litt mot høyre slik at blåklokkene kommer skrått inn i bildet? Bare for å prøve det.. Hadde vært spennende å se. Uansett så likte jeg dette bildet veldig godt, herlig å hvile øynene på :-)
Mvh Monica
Espen A. I.

Dette var rett og slett pent.

mvh Espen
Ann T.

Hei Bente - dette er vakkert. Nydelig farger og myk lys på blåklokkene og den mørke bakgrunnen fremhever blå fargene fint.
Hilsen, Ann
Ivar B.

Ja, må bare melde meg på rosen her, for dette er jo et svært bra blomsterbilde, faktisk noe av det bedre jeg har sett på lang tid dette. Du har lykktes i å skape et vart, stemningsfult bilde. God skarphet i blomst mot en rolig bakgrunn. Midtstillingen passer bra her, da den formidler og forsterker ro i bildet. Dette er mer enn en avbildning av en blomst, dette skaper følelse og drøm...dette skal du være meget godt fornøyd med:-) Mvh Ivar
Truls L.

Utrolig vakker blåklokke bilde, den blå ramme og de den softe effekten var virkelig med på å gi det lille ekstra. Kunne kanskje vært kuttet bittelitt på hver side.
Bente K.

Takk for alle rosende ord og gode tilbakemeldinger, det satte jeg pris på.
Jeg beskjærte bildet slik at det ikke var midtstilt i første omgang, men syntes at midtstillingen ble mest riktig for helheten her.
Monica, jeg skal prøve ut forslaget ditt om skråstilling, takk skal du ha.
mvh Bente

Geir F.

Hei Bente.
Dette likte jeg. Det hadde et nostalgisk, drømmende uttrykk.
Et høydeformat haddde kanskje gjort seg. Uansett: Det var riktig så pent.

Fortsatt god sommer.


-geir f-
Fred S.

Et blomsterbilde jeg kan like. Den mørke tonen tiltaler meg, du har dessuten funnet et ekstra fotogent eksemplar av campanulaene, bakgrunn jevn og finn, og ikke antydning til noe utbrent, slik det ofte kan bli med blåklokker. Pent !

vh fred
Bente K.

Takk Fred og Geir.

mvh Bente
Odd E. k.

Hei Bente!

Et meget flott bilde av våre blåklokker. En flott og mørk bakgrunn, bare lyst nok til å fange enkelte skudd og blader på en vakker måte. Blåklokkene står i en fin posisjon og gir den variasjonen som skal til for å gjøre bildet serevdigt. Midtstillingen vil ikke gjelde her, da blåklokkene ikke innehar en lik posisjon, men varierer i positur. Meget vakkert Bente.

Mvh

Odd E.
Ann F.

Fin blåfarge, spennende at det så mørkt med en lille anelsen av lys inne i klokkene.
Jeg ville beskåret kraftig fra begge sider for å få det til stående format, det er tomt på begge sider, tomheten tilfører lite eller intet, men stående format kler motivet og komposisjonen.

Mvh Ann
Inger Anne Maritsdotter V.

Et av de bedre blåklokkebildene eg har sett på lenge.
Likte det godt, både komp.,utsnitt, farger og den mørke bakgrunnen.

Inger Anne
Bente K.

Tusen takk Odd, Ann og Inger Anne.
Jeg skal forsøke beskjæringsforslaget ditt Ann og se hvordan bildet tar seg ut da.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu