Kjelmøya
Montasje fra Kjelmøya. På bildet ser vi seljeger Kjell Arne Kvarsnes i sitt rike.(Alle bilder er tatt i nærheten av Kjelmøya)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger674
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_200332} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Tove L.
Fine og beskrivende bilder, symmetrisk plassert. Jeg tror jeg ville hatt noen millimeter luft imellom de.

Mvh Tove
Sven-Erik N.
Hei

Bildene er utrolig flotte hver for seg, men synes det blir litt mange. Virker noe rotete. Mye farger og litt vanskelig å lese...

Sven-Erik :-)
Kjartan T.
Fin liten montasje dette Jan-Eilert. Synes jeg får et lite glimt av det som sikkert er en naturperle, det virker som et spennende sted å ta bilder. Jeg mener det vesle bildet av hytta i underkant er litt for mye, skulle gjerne sett noe annet enn den samme plassen fra en litt annen vinkel. Ellers helt OK i mine øyne.
Jan-Eilert P.
Takk for tilbakemeldinger og kritikk.

Jo det kan sikkert se litt mye ut på skjerm. Det dere ser er egentlig tenkt til A2 print for vegg. Det er to ulike bilder av hytta på grunn av at det er KAK sin. Detaljene kommer mye bedre frem på en stor print og det er enklere å få noe ut av hvert enkelt bilde.

Takk for kritikken!

J-E.P.
Terje V.
Litt for symmetrisk montasje for min del. Blir bare sittende å se på bildet i midten. Dette kan du jo lett gjøre om ved å ommøblere litt;) Beskjært bildene forskjellig osv. Mange muligheter her, for enkeltbildene er det god kvalitet på. Bildet som presentasjon av Kjelmøya er grei nok, og det er mange spennende bilder du tar i bruk. Likte spesielt godt bildet av selen forresten!

Terje
Aleksander M.
Fin montasje, men bildet i midten nederst av husene kunne du sløyfet for min del. Husene blir så små at man nærmest må se i lupe. Ville derfor fjernet det, og fått de to bildene ved siden av litt større.

Mvh Aleksander
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu