Grillparty
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon Nikkor AF-S 18-70 3,5-4,4 ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPresse
  • Lastet opp
  • Visninger588
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_194373} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Oddgeir N.

Er vel strengt tatt like mykje party som at Nokas-ranet eller et trippeldrap er party.

Du fikk nok ikkje lov å komme nærmare, men om du kunne stått 3-4 meter fra hushjørnet, langt ned mot bakken og tatt bilde opp mot huset, gjerne i portrett-format kunne det blir meir dramatisk.

Eksponeringa som gjer at flammane kjem fint fram gjer at resten av bildet blir litt for mørkt
Roy C.

Takk for kommentaren, Oddgeir. Om du leser min profilinfo, vil du se at jeg er brannmann av yrke, og er nok svært så delaktig i dette ''grillparty''. Jeg har bilder fra alla kanter, ja til og med innenfra mens de fyrer opp. Bildet er fra en øvelse utenfor Kabelvåg i Lofoten, og kunne nok garantert ha vært bedre teknisk.
ingeborg w.

Det ser dramatisk ut, selv om det bare er en øvelse. Jeg tror et litt lavere standpunkt og gjerne litt nærmere kunne øket dramatikken ytterligere. Du har litt å gå på på venstresiden, inn til huset, og nede, fram til rett under den nederste slangen som stikker opp. Høyresiden er bra, der ville jeg absolutt ikke kuttet noe.
Tore Arnt N.

Hei!greit å stå et stykke unna her ja:-)du har fått til et bra bilde her,liker eksponeringen fra vinduene,bilde ble kansje litt mørkt,men ellers bra.god hælg:-)
Geir N.

Hei hei Roy.
Gratulerer med nytt kamera, ser at du har kjøpt d200. Dette er en bra dokumentasjon på en kontrollert nedbrenning. Jeg syns at eksponeringen ser bra ut på min skjerm . Ellers synes jeg at du kunne gått nærmere og litt lavere for å få litt mer dramatikk i bildet. Var forresten på tur til Skrova da dere brant dette huset. Røyken vistes godt,og jeg la kursen direkte mot Kabelvåg. Da jeg kom fram fikk jeg vite at det var brannvesenet som lekte seg litt, he he.
mvh
Geir.
Roy C.

Takk for kommentarene alle sammen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu