• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-05-26 17:46:40
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger651
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_193082} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Lars-Anders M.

Meget vakkert landskap. Ok.
Joachim H.

Hei

Fint vinter bilde med mange muligheter. Det kan virke som om bildet heller litt til høyre, så jeg ville prøvd å rette det opp litt. Siden det blir litt mye hvitt i bildet ville jeg jobbet mer med himmelen her og prøvd å få frem en mer dramatisk og intens himmel. Noen runder med litt levels og burn tool tror jeg ville gjort underverker. Avslutt med en rask tur gjennom NeatImage så får du tatt vekk litt støy i de blå partiene.

Alt i alt et godt bilde som fortjener litt mer etterbehandling.

Venter i spenning på å se hva du får til :-)

lykke til

mvh

Leclic
Avsluttet .

+ Formidabel komposisjon - om jeg skal si det forsiktig - utrolig friske farger i himmelen, elegante linjer og snø liker vi selvfølgelig, snø blir vi aldri lei av :) Et vakkert stykke natur. Jeg reagerer forøvrig ikke på det med hellingen mot høyre; fjellet & den øverste bakken til høyre retter opp nok til at det er balanse der.

- Enig med Joachim i det med etterbehandlingen, himmelen fortjener litt mer intensitet, og jeg synes jeg ser at vannet ser litt smårart ut der i midten, har du gjort bildet skarpere i photoshop? Isåfall tok du kanskje litt vel hardt i, uten at det ødela så veldig mye (forøvrig en slik type detalj man kan irritere seg litt over om man studerer bildet nærme, men ikke legger merke til om man ser på bildet fra lenger avstand). Pirkeri fra min side, få svakheter ved dette bildet.

*Legg til bokmerke*
Jan-Eilert P.

Nå ser eg atter slike fjell og dalar!

Ikke uten grunn at du er en av mine bokmerka fotografer. Dette liker jeg godt. At Gaustadtoppen kan ses i bildet er også flott for en utflytta Granshering.

Som vanlig god kvalitet på det du leverer.

Jan-Eilert
Espen A. I.

Et knall bilde med nesten highkey lignende landskap i seg. Liker det veldig godt. Komposisjonen sitter den, men det blir kanskje litt midtstilt i forgrunnen.

mvh Espen
Arild K.

Takker for kommentarer !
Når det gjelder hellingen på bildet er det nok den skrå vannkanten som lurer deg litt, Gaustatoppen osv er slik den skal være.
Når det gjelder himmelen kan man godt ta i litt mer men jeg liker at det er sånn nogenlunde slik jeg så det med polafilter, smak og behag.
Legger likevel inn en ny versjon hvor jeg har rotert bildet en halv grad mot klokka og dratt på litt i himmelen+ en runde i neat image så kan jo hver enkelt avgjøre hva de liker.
Og Jan Eilert, Gaustatoppen skrives ikke med D. :-D

Mvh AK
Joachim H.

Flott Arild. Versjon 2 var veldig flott :-)

Mulig det var som du sier at bildet ikke heller men at det er den skrå vannkanten som lurer øyet.

Men uansett dette ble bra.

mvh

Leclic
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu