Hjul
Gikk forbi dette ved en tilfeldighet. Var tåkete og trist, og det passet helt supert for akkurat dette motivet.
Jeg synes dette var veldig tøft!
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-05-24 10:07:37
    Versjon #2
Utstyr
  • Minolta Konica Minolta Dynax 5D
  • Minolta Konica Minolta AF DT 18-70
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/40s
  • FilmtypeISO 200
  • Nei
  • AnnetHar etterbehandlet det en god del i Photoshop med levels og sepia-filter, samt litt retusjering. Synes resultatet ble bra, både på skjerm og på papir.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriIndustri
  • Lastet opp
  • Visninger613
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_192669} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
jarle p.

jeg syns også at dette var supertøft,liker tåka :P for hjulet til å virke tungt..

-jp-
Ola G.

Fantastisk bra bilde! Bra komp og lys/stemning:)
Oddgeir N.

Tøft! Synes kanskje du kunne gått for en svartkvitt eller sephia, men helst svartkvitt. Eg opplever at dette er nesten svartkvitt, nesten som om du får en 200kr seddel og en 198kr seddel. Det gir en følelse av at det er noko feil med den eine :) Som sagt; veldig tøft!
John Inge E.

Takk skal dere ha.

Bildet er faktisk tatt med sort/hvitt-instillingen på kameraet mitt, men er ''farget'' med et sepia-filer i photoshop. men kunne sikkert tonet ned den effekten litt. Jeg prøver jo å være litt forsiktig når jeg legger på filtre og lignende. Bruker samme teknikk som jeg gjør når jeg driver med musikk. Stiller det inn slik at jeg synes det ser bra ut, og så trekker jeg fra litt igjen..
Daniel M.

Litt av et motiv å treffe på i ødemarken - det fremstår ihvertfall som det er i en slags skog e.l - noe som ihvertfall gjør det hele mer spennende, så dette hadde jeg sansen for. Bra klaff med stemningen og kompen, two thumbs up indeed.

-Daniel-
Rune Andre N.

Bra bilde, John Inge! Jeg blir imponert!
Jacob V.

Et utrolig bra bilde. Komp, lys og stemning sitter som ei kule....



Mvh


Jacob
Helge R.

Hei!!
Ganske utrolig hvor mye fotogent som kan dukke opp, dette var bare topp. Bakgrunnen og tannhjulet er flott komponert, masse gode historier i et bilde som dette, hilsen
:)Helge
Odd Tore S.

Et meget dekorativt kombinert tann- og kileremhjul plassert mot en meget vellykket tåket bakgrunn. Hadde det skjult seg en gammel industribygning i tåka hadde det vært fullkomment.
s/h for meg, selv om hjulet er gammelt, ser jeg ikke at det hører hjemme i sepiatiden. Hjulet ser forholdsvis nyplantet ut. Hvor planter man hjul som dette??
Odd Tore
Stig Børre E.

Utrolig stilig og originalt. Fin guffen steming. Ganske absurd med dette hjulet stående tilsynelatende midt i ingenmannsland. Godt valg av brennvidde. Fint med hjulet såpass stort i forhold til omgivelsene. Heldig med tåka.

Veldig bra!

StigB
willy m.

supertøfft motiv..e det på fløyen? god komposisjon og fin fargetone selv om dette nok hadde vært best i s/hv etter min oppfatning.
ha en god dag mvh willy
John Inge E.

Takk for det.
Det er på fløyen ja. Ganske kort tid etter at hjulet ble ''plantet'' der. S/Hv versjon ligger som v2
marianne f.

Dette her var helt rått bilde! Kjempe kreativt!

Marianne
Dag Sverre R.

Dritfett bilde!

digget stemingen du fikk fram her:) kult at det kun var hjulet der og ingen andre forstyrende ellementer. Var på en måte litt surealistisk at det hjulet sto plasert der. Akuratt som om det skulle kommet fra skyene!

Stå på du og:)
Avsluttet .

ett rått og vakkert foto!likte hvordan du har komponert bilde,med tannhjulet rått og brutalt i front.hva skimter man helt i høyre kant av bilde?hus,tre?likte helt klart s/h versonen best.tom ralphino
John Inge E.

Det som er helt til høyre i bildet, er jeg faktisk ikke 100% sikker på hva er. Men det ser ut som en stolpe som er satt opp der. Det er også store sjanser for at det er et tre.

Takk for fin kommentar!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu