house of discord
Utstyr
  • sort kamera
  • rull med glass
  • Blender-
  • Filmtypedeluxe megapixel
  • Nei
  • Annetfjernet objektivdeksel
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger1630
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_189620} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Frank W. G.
Hei på deg!
Ja, hva skal en si. Du gjør det så grundig og godt at det er en fryd for øyet. Meget, meget fasinerende bra. Du er gnistrende god på dette her. Vi gleder oss til å se utviklingen din videre.

Frank
Amund Blix A.
Absurd og herlig som alltid.
Avsluttet .
Du sitter inne med så mange ideer og så stor evne til å omsette disse at jeg blir helt stum og ør i hodet..
Øyvind Ganesh E.
Imponerende etterarbeid! Spesielt bilde men du er virkelig dyktig! Har tatt ein kikk på andre bilder du har no, mykje bra :)

Øyvind Ganesh
Marius F.
Fabelaktig! Sprø scene, men veldig spennende.

Mvh MF
Belinda K. O.
Hei! Kan du fortelle litt om arbeidsmetodene dine når du lager et sånt bilde?
Blir veldig glad for svar via private medlinger på profilen min :)
evt på mail...

Hilsen Belinda - veldig fasinert!
Helge R.
Hei!!
Jeg har ventet spent på en nyhet fra deg, dette bildet overgår alle forventningene.
Du har en egen stil som løfter bildene opp i en egen elite divisjon.
Innholdsmessig et lyskespark, først en utsulta jævel som spiller på seg selv, atonale greier.
Texturen på kroppen er akkurat passe herpa, spastisk grep på den ene handa.
Jeg likte den lille brune halvbuen bak skuldrene.
Bakgrunnen er også spennede, masse dystert liv i de kulissene.
Bildet forteller en god historie, eller mange, det kommer ann på betrakterens fantasi, jeg fikk meg i hvertfall en ettertenksom stund fram for skjermen, takk, hilsen
:)Helge
K. H. R.
du er kanskje den i norge med best photoshop skills, bildene dine er alltid tenkt igjennom ned til hver minste detalj og det gir arbeidet en ekstra dimensjon. Valg av locations, modeller, positurer, dvs planlegging er imponerende og vitner om en enorm dedikasjon som får alle snap shottere her inne til å rødme der de sitter med sitt nyervervede nikon d50. Tematikken synes jeg derimot suger ganske kraftig, det er jo egentlig det samme bildet som går igjen hele tiden og i lengden så blir det forutsigbart. Skulle ønske du kunne legge den åpenbare dødstematikken litt på hylla og synke ned i hverdags ondskapen som omgir oss. En kreativ kombinasjon av meg og deg ville vært intressant. Respect

mvh
Dan
Erlend M.
Takk for alle kommentarer. Selv om det er hyggelig får jeg nok alt for snille kommentarer her inne, og DAR sin kommentar er et velkomment unntak. :) Jeg har litt vanskelig for å se det selv, men om bildene gjentar seg så er det nok fordi jeg ikke synes jeg får uttrykt grunntankene klart nok, og derfor blir jeg ikke ferdig med de. DAR har tidligere gitt uttrykk for at han synes bildene mine er banale, latterlige osv, og det er innvendinger jeg forstår meget godt og ikke sjeldent overbevises av selv. Men av det jeg anser som det relativt ''geniale'' innen kunstens mange genre så er det verk som virkelig kan anses overdådig banale eller som i det minste balanserer på en hårtynn linje fra å gå på trynet. Så slik er nå i hvert fall idealet, og at fallhøyden øker med ambisjonene får bare være ;=)
Erlend M.
Hva angår teknikken så er det møysommelig ''klipp-og-lim'', bruke så mange layers som behøves, gjerne flere så har man flere muligheter til å angre. I det siste har jeg funnet at Liquify er veldig nyttig til å forme og bøye ting, brukt med stø hånd. Teksturer legges på som egne layers, men flytter gjerne sprekker osv. litt rundt så det passer. Overlay er vel den blending mode jeg bruker mest for teksturer..og her består teksturen fortrinnsvis av is.
Tore M.
Fett bilde med så mange detaljer at man kunne kommentert til man ble grå i håret. Gidder ikke det, men nøyer meg med å slutte meg til rekken av fasinerte og imponerte.

En liten kommentar til Dan Arve Rønningen; Først og fremst viste jeg ikke at snapshotere (regner med at jeg faller inn i denne gruppen selv om jeg har et billig Canon 350D, og ikke D50) ikke har dedikasjon og evne til å jobbe frem gode bilder. Viste heller ikke at billig utstyr var et tegn på liten interesse for fotofaget.

Trodde litt av poenget med foto.no var at folk som meg selv, uten utdannelse eller særlig erfaring, kan få innspill og råd fra mer erfarne folk. Hvis du mener vi kun skal legge ut high-end arbeid alla bildet ovenfor, blir det fint lite for deg og alle oss andre å se på, og ikke minst lære av.
K. H. R.
kloke ord Tore, nesten foto filosofi det her. spot on

Arne S.
Jeg nyter - heller enn å skrive fjas!

(Tore: Poenget med foto.no er ikke at uerfarne skal få råd fra erfarne. Poenget er å dele sin interesse med likesinnede).



Hans T.
Hei!

''JØJJE'' meg så dreven du er!!
Jeg er VELDIG imponert!
Venter spent på flere bilder!:P

Mvh Hans Tufte
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu