Lanoungen
Utstyr
  • EOS 50E
  • EF 100mm 1:2
  • Blender-
  • FilmtypeKodak T400CN
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger120
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_18955} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Tomm H.

Kjempefint baby-bilde. Har akkurat fotografert en på 10 mndr, men denne er vel yngre. Sliter alltid med snørr og sikkel, men det ser bra ut her. Liker også belysningen slik at det er struktur i hele bildet. Hvis noe kunne blitt bedre i mine øyne er det kanskje handa som nesten svelges, men det betyr nok lite for den som har et nærere forhold til ungen. Er det en jente?
Therese S.

Hei!
Tobias er 6 mndr. og en ordentlig liten fotomodell. Babybilder er ikke alltid lett, men denne karen kan å possere uten snørr og tårer. Handa synes jeg var litt sjarmerende, men har også mange bilder uten. Kanskje jeg legger ut flere etter hvert.
Takk for kommentar!
Erik H.

Flott bilde,og en slående tittel!
Ha en fin dag
Med hilsen
Erik
Carsten A.

Mye bra, godt uttrykk og fint med hånden i munnen.

Men ellers er teknikken litt svak her. Hurtig film kan gå bra, men det har det ikke gjort her, det er alt for grått og skarpheten er ikke god. Ser ellers ut som dette er gjort med direkte, rettet blitz på kamera. Dermed får en den typiske ''blitzbakgrunnen'', og tegningen i huden og teppet blir ikke så god. Dersom en MÅ bruke blitz, er indirekte blitz (mot tak eller helt lys vegg) mye bedre. Aller best er naturlig lys, diffust lyus fra vindu gir også mulighet for å SE hva slags bilde/lys en får. Ofte betyr det opptak på stativ, og gjerne en del opptak med bevegelsesuskarphet, men nå det sitter, kan det bli svært bra!
MVH CA
Therese S.

Tusen takk for tips om blitz.
Angrer på bruk av film her, men ''opptaket'' ble noe spontant, så det var det eneste tilgjengelige. Ellers er bildet tatt på kveldstid, så naturlig lys var utelukket, men er helt enig i at det er å foretrekke. Kunne nok blitt litt mere spennende i lyset da. Når det gjelder dine tips om bruk av blitz generelt er de gode og ta med seg, og skal tenke på det neste gang en slik anledning byr seg. Takk igjen!

Therese
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu