S-21 nr1
Bildet inngår i albumet S-21 KAMBODJA - En idyllisk skole i Pnom Penh som ble forandret til et avhørs/tortur institusjon som fikk navnet S-21 under Pol Pots regime.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger115
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_18948} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .

dette også ! et veldig bra bildet !
Anne-Cecilie Wendelborg H.

Digger settingen!
Fred A.

ACWH: ??? i denne ''settingen'' døde tusner av mennesker under den mest ekstreme tortur.
Forstår ikke helt hva du mener med komentaren din.
MVH: FMA
Amund B.

Synes det blir litt for reint og pent til å kunne understreke den voldsomme torturen som har foregått her. Det ser ikke ut som noe særlig mer enn et skittent soverom i en falleferdig boligblokk. Noe av grunnen tror jeg er det harde lyst og blitzen.

AmundB
Lina Mariann F.

det ''krøller''seg litt ekkelt i magen når jeg ser på bildet...sikkert meningen også.hang meg opp i de to røde flisene nederst til venstre...er de merket etter det som har foregått??!!
får litt ''japansk hage'' følelse av vinduet...sikkert den kraftige svarte karmen og det veldige grønne på utsiden som gjør det..slående kontrast

Lina
Fred A.

AB: Det er nettopp det rene og pene(bortsett fra støv)som du påpeker, som i hvertfall ga meg den ekle følelsen...nesten litt klinisk.
Er ikke helt sikker på om du ville flyttet inn sånn helt uten videre i denne ''boligblokken''.
LMF: Det var denne kontasten mellom det enormt frodige og grønne på utsiden og den støvgrå og ''praktiske'' innredningen som også slo meg da jeg var der.
Når det gjelder de to røde flisene,så tror jeg de bare er blitt skiftet ut pga. ''slitasje''(?).
MVH:FMA
Avsluttet .

Stark dokumentärbild, brrr... ACWH har nog inte läst texten. Det är, makabert nog, en bra komposition också... och det ska förstås fotografen ha äran av. Det går säkert att dokumentera detta på sämre sätt. Stark bild!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu