Lunchbreak
Gutta tar seg en velfortjent pause.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-05-09 00:08:37
    Versjon #2
Utstyr
  • eos 33
  • 100mm 2,8 L
  • Blender-
  • FilmtypeIlford 100 ASA
  • Nei
  • AnnetGa gutta et scenarie som de skulle prøve å spille ut.
    Tok en del bilder for å få det utrykket jeg ønsket.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger702
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_188551} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
John Andre A.
Hei
Jeg liker som tidligere skrevet din serie veldig godt! Gutta gir virkelig inntrykk av å slappe av og ta seg en pause. Snusen til midtmannen er på en måte artig, men samtidig...ja, vet ikke helt:-). Du har noen gode locations synes jeg, som styrker troverdigheten i bildene i denne serien.
~John~
Odd Tore S.
Ser ut som om du har dumpet borti Snekkersveenkara her mens de enda var under utvikling.
Artig motiv og tilnærming som tar av i retning parodi,. Gjengen ser ut til å ha det skikkelig trivelig. Omgivelsene er velvalgte.
Bildene i familiealbumet fra 30- og 40-tallet har mange fellestrekk med dette, men antrekket her tyder mer på tildlig matpause under fest på lokalet (mens man fortsatt var noenlunde klar i blikket) enn jobb på kaia. Så rene og velkledte sjauere har ikke jeg sett der.
Odd Tore
John Andre A.
ja...det tenkte jeg ikke på da jeg så det:-). hehe. jobb på kaia i det rene antrekket var kanskje ikke like naturlig som deres uttrykk:-)
Morten F.
Takk for kommentarer. Hadde håpet på noen kommentarer retter mer mot bildets kvaliteter. Akuratt det med arbeidere på kaien var egentlig bare noe jeg skrev i farta.
Ser kanskje at jeg må fjerne dette og la folk tolke tidsepoken, antrekk og anledning for seg selv.

Morten
Odd Tore S.
Er ikke OK å få kommentarer på bildets innhold i stedet for på komp og teknikk?
Innholdet i et bilde må da være den kvaliteten som teller til slutt, resten oppfatter jeg som virkemidler/verktøy for å formidle innholdet.
Hadde jeg funnet noe under komp og teknikk, negativt eller særlig positivt, hadde du fått høre det. Her funker det bra i forhold til innholdet.
Hadde bildet vært uinteressant, ikke vekket assosiasjoner, hadde du sannsynligvis ikke fått noen kommentar.
Odd Tore
Thorjus H.
Broder Tuck!
hva skjer i Norwegen?
stilfult bilde, du fikk frem the ''old times'' i dette bildet. liker opsettet.
vs2 er definitivt den bedre halvdel, det er som sagt mørkere og ser mere ut som et bilde fra ''the 60's''. kanskje du kunne lagt til litt noise? for å få bildet til å få et stilfult ''old fashion'' bilede..

Mvh Thorjus Haaland Due

ps: mannen i midten morten..... hans høyre øyebryn er faida, det er rett og slett nesten helt borte vekk. kan dette fikses i PS? (sikker på atte det har en naturlig forklaring.. hehe:P)
Morten F.
Thorjus: Hehe, godt oppservert. Sindre som han heter, karen i midten, mistet det venstre øyenbrynet sitt på et fuktig nachspiel.
Kan vel fikses i PS ja, men har aldri lagt merke til det før du sa det nå, og etter å ha forhørt meg med hovedrolle innehaveren.
Hehe.

Noisen er jeg ikke så sikker på. Kunne ha gjort det, men er ikke ute etter å skape et identisk bilde fra 60 tallet, kun en illusjon. Når man ser på dagens hollywood filmer som skal være fra 50-60 tallet har de da ikke en dårlig kvalitet over seg.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu