Større
Gullgutt. Satt på bakken og tok bilde opp mot han.
Fornøyd, for det meste.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger263
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_188316} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Alexander T.

Hva kan jeg si.. Du er utrolig flink til å få til flotte komposisjoner. De noe uvanlige vinklene du bruker gir virkelig flotte bilder. Godt gjort!
Kjetil S.

Hestebilder har en tendens til å bli kjedelige. Dette derimot var annerledes og interessant. Bra jobba! Mulig jeg kunne ønska meg bitelitt mer luft på venstre side, og kanskje kutta noe på toppen.
ingeborg w.

Liker ikke disse rare vinklene, på skeive, nedenifra og opp, rett ovenifra og ned, synes ikke det gjør bildene bedre. Når det er sagt er dette et av de bedre, fordi det er en spesiell hest, med mørke dekkhår og lys man og skarpheten sitter som den skal.
Birger N.

Liker vinkelen du har tatt bildet fra. Liker det

Mvh birger
Rune T.

Hei Tine!
Må si jeg er imponert over det du presterer her! Liker vinkelen fordi det er annerledes. Fortsett å lete etter nye innfallsvinkler på de motivene du liker best å forholde deg til. I tillegg synes jeg du har fått til en god eksponering av dyret.
Ser frem til flere gode bilder fra deg!

Mvh
Rune
Camilla N.

Stilig bildet! Selv liker jeg ikke hester, værtfall ikke ''heste-plakat-bilder''! Men dette derimot...drit bra!!:) ''Rare'' vinkler er bare bra, kjedeli å se bilder av ting på samme måte som å se det i levende live....sikkert mange flere vinkler å ta bilde av hestn også:) Ser gjerne flere hestebilder av deg ja!
Tine S.

Takktakk for hyggelige kommentarer. :)
KSH: Er enig med deg. Kunne vært mer luft på høyresiden og vært mer kutta på toppen. Kan kutte det, men ikke få mere luft. Dyr rører på seg en go del, så er vanskelig å få det ''perfekt'' for alle, iværtfall for meg som er ganske fersk.
IW: Nei, ikke alle kan like det samme. Smaken er som baken, den er delt i to. Men fint du syns det var ett av de bedre! :)
RT: Takktakk. Blir glad av sånne kommentarer. :)
CN: Er ganske enig med deg. Er heste elsker og har sett tusenvis av hesteplakater, de er ganske kjedelige. Ville ikke at de bildene jeg tok skulle bli sånn som alle de andre. Så jeg prøvde en hel del forskjellige vinkler. Og vips, så ble dette til. :)


Mvh Tine.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu