så er våren her igjen
Orrfugl i kamp
Utstyr
  • D2x
  • 200-400/4
  • Brennvidde250mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/1250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger896
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_187100} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Frank N.

Veldig bra! Liker komposisjonen du har fått til her. Eksponeringen sitter også.
Skulle gjerne hatt en sånn 200-400 jeg også, men da er det nok ei her hjemme som blir muggen.

F.
Robin S.

Flott action her, det er som man tydelig hører lyden av baksende vingeslag akkompagnert av ilter sjoing og buldring. Misunner deg den optikken...
Ann T.

Dette var et meget bra fugl/action bilde. Utrolig fint posituren. Flott skarphet og lys. Kunne ikke har vært bedre utført synes jeg.
Mvh. Ann
Robin J.

Bare en ting å si.Kjempeflott bilde. Super skarphet etter hva jeg kan se. Bra komp.
Mvh RJ
Morten Andre N.

Godt blinkskudd med innhold og action som hever bildet til noe av det beste jeg har sett av denne fuglen. Det tekniske sitter som det skal ja. Synes det ble hakket bedre speilvendt, men det blir opp til fotografen. Toppers!

Hilsen Morten
Kjell Sigurd S.

Severdig og bra hanekamp. Skarpe hoder i intens kontakt gjør dette til noe utenom det vanlige. Begge har en positur som oser av action og kraft. Godt sett og godt fanget!

Kjell S
Avsluttet .

...ja da er det vår....når ''svarthanin'' kurrer og bruser.....bra blide.....hvor hanene kommer ekstra godt fram pga snøeen.......bra
mbh Bjørn
Mone S.

Hei

Dette var helt fantasisk, han står jo i løse luften... stilig bilde..

Mvh Mone
Steinulf L.

Her var det dramatikk. Teknisk meget bra, med fine tegninger i de mørke partiene også.
Kjell G.

Bra på alle måter. Veldig flott fanget situasjon. Det ser ut som han har ''sklidd på rumpen'' i kampens hete.

mvh kjellg
Avsluttet .

Har aldri sett maken til positur fra orreleik!

Morrasola gir glimt i øynene på beggekamphaner og ekstra glød i den røde kammen, bakgrunnen er rolig og teknikken sitter selvsagt som de skal. Dette er helt klart den vakreste og mest fartsfylte orreleik-dokumentasjonen jeg har sett.

Av med hatten!

Jon A.

Absolutt veldig bra! Tror kanskje bittelitt beskjæring fra begge sider vil fortette inntrykket å gi enda litt mer fart i bildet.
-Jon
Pål B.

takker for gode tilbakemeldinger. Et par kommentarer til objektivet. Det er meget skarpt til zoom å være og zoomen ble flittig brukt i hele området. Det var meget hendig når det skjedde så mye foran kamera og jeg ikke kan bevege meg en cm i en kamuflasje. Ulempen er lysstyrken. En del bilder ville blitt skarpere med en blender mer å gå på, særlig før sola dukket opp - det skal prøves neste morgen - jeg er spent på om 200/2 vil gi det lille ekstra hvis fugla er like fyrrige som i går.

forøvrig ble innleggelsen av bilder litt merkelig - så jeg har lagt inn et nytt bilde som ny versjon av det bildet som ikke kommer opp på bilde II

mvh
Pål
Avsluttet .

hei.... kjempe bra bilde d her.... liker komposisjonen...veldig bra...



mvh mikkal berg hovind
Aleksander M.

Fint kampbilde du har fått her med god skarphet.

Mvh Aleksander
Knut Børge S.

Hei Pål!

Dette bildet var rett og slett helt supert. Utrolig god fanget situasjon der de våryre orrhanene er i full slosskamp. Det tekniske sammen med situasjonen gjør dette til et naturfotografi av høy klasse.

Anbefales!

Ha en riktig god påske!
mvh KBS
Odd E. k.

Hei Pål!

Et meget flott actionbilde av orrhanene i full kamp om orrhønene. Meget flott skarphet og lys inn på fuglene, der fine detaljer i fuglene kommer godt frem. Posituren er fremragende, der fuglene kommer fint frem. Omgivelsene med snøen og det blåtona skyggepartiet fremhevet orrfuglene godt. Flott fanget dette Pål!

Ha en fin påskeuke!!

Mvh

Odd E.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu