Årets første vårtegn
Utstyr
  • Canon 350D
  • Sigma 105 mm DGmacro
  • Blenderf/20
  • Lukker1/4s
  • FilmtypeISO 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger573
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_186730} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Avsluttet .

Hei Bente
Nydelige farver og tett og fin komposisjon. Er ikke helt fornøyd med bakgrunnen, kunne godt vært litt mørkere.

mvh arild
Svein Erik J.

Endelig vår!!! Kan lite om makro, men bildet ga meg en god vårfølese!
Trude H.

Rett og slett nydelig. Likte bakgrunnen også jeg.
mvh TH
Ann T.

Hei Bente - flott macro bildet av blåveisene dette. Veldig bra komposisjon med to blomsterhodene - den ene med fokus akkurat på riktig stedet og det andre ufokusert. Jeg er ikke så sikkert om bakgrunns farge fungere for meg. Litt skjedelig kanskje? Men det var sikkert vanskelig å gjøre noe med dette ut i naturen. Veldig pent allikevel.
Mvh. Ann
Steinulf L.

Velplassert fokus og fine farger. Bakgrunnsfargen er vel slik som naturen viser seg. Stramt og fint utsnitt. Synes dette er meget bra.
Odd Tore S.

Friskt og pent, positivt med gjentatte former og bra plassert fokus.
Odd Tore
Tone A.

Eit vakkert blåveisbilde som får fram dei fine formene på kronblada og lekre blåtonar. Skarpe detaljar på støvbærarane, stilken og begerblada. Flott lys som får fram dunhåra på stilken og begerblada og dei fine linjene på dei mest gjennomsiktige kronblada. støvbærarane strekk seg mot lyset. Bakgrunnen er roleg med duse bruntonar slik fargane er i naturen etter vintaren før grøntonane kjem så lysegrøne om våren.
Pirket er to småe flekkar langs den fremste stilken. Flott komposisjon med lekre blåtonar på blomane. Er dette eit utsnitt frå eit større bilde?
:) Tone
Geir F.

Hei Bente.
Dette var et delikat bilde med myke gode farger. Diagonalen i komposisjonen gjør at bildet blir meget livfult og dynamisk.
Jeg likte dette!
-geir fløde-
Inge S.

Hei.
Syns dette ble et skarpt og fint makromotiv.
Fine farger med ok bakgrunn.
Mulig jeg ville ha kuttet litt i bunn så stilken
ikke blir så midtstilt.

Mvh Inge
Jorun Kristin N.

Hei!
For et vakkert bilde og bakgrunn.
Mvh Jorun
Camilla S.

Heisann

Vårlig og pent, fine blomstrer som strekker seg så fint oppover.
Liker utsnittet ditt, kan ikke komme på noen andre løsninger som kan være bedre enn det du har kommet frem til selv.

Ville klonet bort de to flekkene som er i bildet.
Flott dybdeskarphet, og så likte jeg bakgrunnen. Ble noe stilrent og pent, blomtrene frisker opp med den fine lillafargen.

-Camilla
harald l.

Hei!
flott bilde av blåveis. likte utsnittet og kameravinkel. du ha 2 små støvkorn på brikka di tror jeg, klonet de vekk så. lå i blåveislia i hele går jeg også... synes bakgrunnen og lyset var helt ok, det er jo slik det er ute i naturen.
mvh Harald
Bente K.

Tusen takk alle sammen. Flott å få så mange gode tilbakmeldinger. Bakgrunnen kan jeg ikke få endret noe på, men flekken skal bort. Får se om det hjelper å pusse litt på linsa, og håper at det ikke er brikka.
Bente
Espen A. I.

Veldig pent. Rent og ryddig, nesten i allefall, fordi det er noen støvflekker i nedre del av bildet. Fargene er svært naturlige og pene å se på. Virkelig bra dette:-)

mvh Espen
Stine J.

Hei Bente,

Nydelig og vårlig motiv. Pent komponert. Ser et par flekker på bakgrunnen og på det ene kronbladet som du kanskje burde klonet vekk (pirk).

mvh Stine
Eli B.

Henger meg på alle positive kommentarer her. Et vakkert vårtegn dette. Fint bilde, behagelig og se på. Du har fått frem støvbærerne godt og dette gir et pluss.
mvh Eli
Jan Frode A.

Dette bildet har gått helt forbi meg, men jeg kan ikke annet enn å henge meg på de rosende kommentarene. Jeg liker denne varianten av blåveisbilde veldig godt. Syntes du har fått et flott utsnitt som framhever former. Elegant med den diffuse i bakgrunnen.

mvh Jan Frode
Bente K.

Takk for fine og oppmuntrende kommentarer.
mvh Bente
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu