- Musikk og Lidenskap 2 -
Her er det lys frå vinduet som eg har brukt. Pga bruk av makro-objektivet har bildet eit mjukt uttrykk, men formene til tangentane kjem fram. Eg nåtte kutta litt nede, pga at sjølve treverket på pianoet kom fram. Det er piano som er mitt instrument.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-04-16 16:14:47
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS20D
  • Canon Macro Lens EF 100mm 1:2.8
  • Brennvidde100mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/60s
  • FilmtypeISO-100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger423
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_186419} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Ann T.

Hei Tone - jeg ser at du tok forslaget av Tulipan + Piano alvorlig :-)
Jeg synes at dette var kjempe bra - enda bedre en tulipan + guitar for meg i hvertfall.
Bruk av tulipan med lysere farger i midten og med mørkere støvbærene som balansere fint de hvite/sort piano tangentene var meget bra. Et nydelig komponert bilde.
Mvh. Ann
Hege J.

God påskemorgen, Tone. :-)

Dette var flott!
Du har valgt en åpen tulipan som hovedmotiv. Vi ser rett inn på skarpe støvbærere. Fargene er friske og rene og kler dette bildet. Flott med de grønne bladene som en kontrast til det røde.
Det var fint og annerledes med pianoet som underlag til dette.
Ser også at du har jobbet med lyssettingen og lykkes godt med den.
Du er flink, Tone!

Mvh Hege
ingebjørg fyrileiv g.

Flotte farger og godt komponert! Musikk...ja, liker det.
Støvbærerne er ikke fullstendig skarp, noe som er ligg dumt.
Ha en fin dag!

vh ingebjørg
Bent R.

Dette var lekkert! Flotte farger og en komposisjon fri for forstyrrende elementer. Personlig ville jeg gjerne sett litt mer tangenter i bildet.

mvh
Bent
Steinulf L.

Fint lys og god skarphet. Liker denne varianten over blomstermotiver som du deler med oss her. Ville kanskje kuttet litt i toppen slik at det mørke oppe til høyre forsvant.
Eliza A.

Elegant og stilrent!!
Fine kontraster og utsnitt!

Eliza
Avsluttet .

Hei Tone
Flotte farver og spennende motiv. Muligens jeg har lyst til å si at bildet er veldig rett på blomsten, men den er jo så fin i farvene så da må den få lov å vise oss all sin prakt.

mvh arild
Ole E.

Det første som slår meg med dette bildet er fokuset. Kun støvbærerne er skarpe, dette gir en god effekt. Jeg liker hvordan du har plassert blomsten på pianoet. Flotte sterke farger og en god komposisjon. Dette bildet liker jeg godt. Fortsatt god påske til deg også ;-)
Espen A. I.

Jeg synes kontrastene mellom hvitt, svart og det røde blir for stort og det ikke passer i det hele tatt. Nå har ikke jeg lest kommentarene ovenfor, men regner med at dette ikke er nevnt. Uansett, det grønne bak skjærer litt i rødfargen og jeg synes ikke det passer helt inn. Ideen ellers er fin og godt utført!

mvh Espen
Elise K.

Likte dette bildet mye bedre enn det med gitaren. Flott utsnitt og flotte farger. Ville veldig gjerne hatt litt mer dybdeskarphet, jeg da.

Mvh Elise
Stine J.

Hei Tone,

Jeg likte nok det andre musikk/blomstbildet ditt bedre.

Det er et eller annet med komposisjonen som skjærer seg for mine øyne i dette bildet. Jeg klarer ikke helt å sette fingen på det, men jeg tror det er 2 ting;
1) Blomsten blir for dominerende og rett på, og 2) En litt annen vinkel for å få tangentene til å lage en diagonal som går dypere inn i bildet (hvis du skjønner hva jeg mener) ville gitt bildet mer interesse.

Rent teknisk syns jeg du er i mål. :)

mvh Stine
Bente K.

God ide dette å kombinere et instrument med blomster synes jeg. At pianotangenter kan være bakgrunn for en tulipan blir musikk for meg. Det er alikevel noe som ikke stemmer helt for meg her komposisjonsmessig, og det skyldes at tulipanen blir for dominerende. Ellers likte jeg godt fargene i tulipanen i kontrast mot de svarte og hvite tangentene.
mvh Bente
Tone A.

Takk for alle kommentarar og gode råd. Eg er enig at komposisjonen ikkje er heilt god, pga at det skulle vore med meir av den diagonale rekka til alle tangentane. Makro-objektivet brukte eg og konsentrerte meg om å får dei fine formene og detaljane til tulipanen fram, mens tangentane skulle vera bakgrunnen. Men dette kan eg øva meir på, og bruk av lys inne.
:) Tone
Torbjørn K.

Artig blomsterbilde, og bra med tangentene. Dette synes jeg ble meget bra! Fint lys og bra teknisk gjennomført.

Torbjørn
Inger Anne Maritsdotter V.

En passende tittel til en vakker pasjonsblomst i nydelige farger, fint dandert oppå pianotangentene, liker både bildeide og bildekomposisjon.
Nyskapende og kreativt utført Tone!

Inger Anne
Avsluttet .

Hei igjen Tone
Etter at jeg hadde lagt meg i går kveld tenkte jeg på dette bildet ditt:). Merkelig hva som farer igjennom hode av og til når en skal legge seg for å sove:)
Det som jeg synes blir litt feil med dette bildet er: Et annet standpunkt slik at du hadde fått med mer av tangentrekka innover i bildet. Litt lenger bort fra blomsten slik at den ikke blir så stor i bildeflaten.
Og til slutt burde du ha støttet opp blomstestilken slik at blomsten akkurat såvidt berører tangentene, slik den ligger nå har den mye av tyngdepunktet hvilende på blomsterbladene.

Jaja, måtte bare få sagt det.

mvh arild
Tone A.

Takk til de siste for kommentarar.
Og spesielt takk til Arild for gjennomtenkt komposisjon som passar til eit piano med ein blom. Slike grundige kommentarar lærer ein mykje av. Forslaget skal eg prøva meg på når rette blomen og lyset er klart. I mellomtida skulle eg ha spelt meir piano, enn det eg brukar fingrane på tastaturet.
:) Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu