Screw me!
''Docklands' Trondheim
Bildet inngår i albumet 'Urban Bourbon' - Alt som er urbant på sin spesiell måte...
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Canon EF 50mm f/1.8 II
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/2.4
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • AnnetLitt leking med kontraster - that's it.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriIndustri
  • Lastet opp
  • Visninger381
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_185871} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Emil F.

morro bilde, fin fokus på screwen. :) men du kunne kanskje tatt bort litt av det som er rundt.
Venche J.

Dette ble ''rusty''.

Flott fokus og passe ''smuck'' på det rustne.

Jeg liker det veldig godt. :)

Wenche.
Espen S.

Dette ser utvilsomt interessant ut ved første øyekast. Det eneste jeg vil pirke på er at fronten på skruen ser ut til å ikke være 100% i fokus. Litt mindre blender ville nok gjort seg her. Flott objektiv for å islolere små motiver, men her syns jeg det ble litt for trangt. Bortsett fra det liker jeg det, fint med slike rustne motvier og lek med blender.
Elin Helene A.

Er svak for denne typen urbane bilder og likte dette godt. Spent på å se resten av serien! Er ekte asfaltbarn og er sikker på at sjela mi hadde gjort seg i serien hvis den kunne avbildes.. ;)

For meg sitter komposisjon knallbra med sine diagonale linjer som leder blikket inn i miljøet rundt. Ved valg av blender er omgivelsene kun der og bærer fram hovedelementet ved å sette det i en sammenheng uten å stjele oppmerksomhet. Skurrer allikevel for meg når ikke hele bolten er i fokus.

Slike motiver krever, etter min mening, et smalt fokusplan, men det kan nok være lurt å ''sikre'' med alternative eksponeringer på flere blendertrinn. På den annen side kan det hende du ville ha det det akkurat sånn, og det er jo viktigst (og absolutt forståelig..)!
Gerry F.

førts må jeg si: jeg elsker rust! SÅ må jeg si at jeg digger rust med fokus...strålende bildet...men hva er det som gjør at fokusen er blitt så dårlig? føler den ikker er helt ''jevn''...har du gåptt over med gaussian blur i PS?

Gerry
Matz S.

Takk for alle de flotte kommentarene så langt.
Prøver å svare på noen av spørsmålene. Men først må jeg si at det er første bildet mitt her - deretter at det var første gang jeg var på safari med det nye objektivet mitt...

Komposisjonen var meninga som den er. Hadde fokus bare på et punkt - bakerste delen av randen øverst på skruen (altså kanskje litt for smal fokusplan?). Objektivet er vel såpass presis at fremsiden ble uskarp. Den litt rare spredningen av skarpe områder har antakeligvis med mikroskopisk fokuspunkt og vinkelen jeg holdt kameraet på å gjøre.
Har gitt rusten en litt varmere tone i Rawshooter Essentials. Lagt på lite gran hvit på de lyse områdene.

Takker og bukk - Matz
John Andre A.

bra jobba matz!
kult å eksperimentere med nye objektiv:-)
du har fått fram godt dybdeperspektiv og gode, klare farger!
på tide med mer safari snart!
Per Magnus Ø.

Fin lek med dof dette her, men komposisjonen kunne vært litt strammere.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu