~ Anemone ~
Bildet er vist tidligere som en del av en collage bilde nr. 227813. Burde kanskje begynnt i andre enden med å vise enkeltbilder først, men for sent nå.
Bildet inngår i albumet Min Macro Verden - En samling av mitt macro perspektiv.
Utstyr
  • Nikon D70
  • Sigma 105mm 1:2.8D DG Macro
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger848
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_184386} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Venche J.
Dette ble nydelig Tone.
Du er blitt flink med makrobilder. :)

Wenche.
tommy s.
Får henge meg på Wenche. Utsnitt, farger og skarphet var nydelig her. Holder samme kvalitet som det andre du legger ut her.Hvilke lyskilder bruker du på dette.
Mvh Tommy
Nina S.
Likte dette. Harmonisk både i farger og komposisjon, fint plassert skarphet på den nederste delen av sirkel som utgjør kronbladene.
Vakkert.
Mvh Nina
Tone A.
Eit vakkert makrobilde med mjuke og duse linjer i kronblada med fine blåtonar. Fint skarphetsplan på dei gule støvbærane. Pirket er at dei duse støvbærarane øverst ved kanten har markerte røde linjer. Den grøntona fruktknuten har fine detaljar og fint lysspel. Flott komposisjon og dette er eit lekkert makrobilde av ein anemone der den duse bakgrunnen er flott mot støvbærarane med sine linjer og fruktknuten. Kjempebra jobba.
:) Tone
Tone B.
Hei til dere og tusen takk for tilbakemeldinger. Som alltid er det inspirerende og veldig kjekt når dere liker det jeg gjør.

Tommy; jeg bruker alltid naturlig lys som eneste lyskilde. Har planer om å anskaffe meg en ringblitz, men det ser ut til å la seg vente på.

Tone; Jeg var usikker på om dette var en anemone eller ei. Pleier å holde styr på det, men var usikker her. Takk til deg :-)

mvh Tone
ingebjørg fyrileiv g.
Jeg ble positivt overrasket her! Dette var kjempefint, Tone!
Veldig bra skarphet og fine farger.

vh ingebjørg
Nils G.
Jeg synes også dette er en herlig makro der støvbærene nesten fungerer som en strålende sol som skinner over kronbladene.

Nils
Roger V.
Hei
Er enig i det meste som er sagt her. Virkelig et vakkert macro bilde dette.
Likte spesielt den fine myke blåfargen i blomsten som stod veldig fint til det gule.

Roger
Magnar B.
vakkert… fint m den korte dybden som gjer at bildet blir spennande m overgangar mellom skarpt og uskarpt… fin komp som tøyer litt i det vante, og det er eit pluss i mine auge. Fine linjer inn mot den grøne sirkelen…
Odd Tore S.
Jeg synes at det var OK at du la ut collagen først, for nå ble jeg oppmerksom på enda en dimensjon i arbeidet du har hatt med den:
Organiseringen av enkeltbildene.
Den var helt selvfølgelig til jeg skulle sjekke ut hvor dette hørte hjemme, dvs. du hadde gjort god jobb med organiseringen også!
Bildet er logisk og pent, bra gjennomført teknisk.
Slike bilder gir meg litt lyst til å lukte på makro igjen!
Odd Tore
Jan Frode A.
Utsnittet er veldig bra. Liker komposisjonen og plassering av interessepunktet sammen med fokus. Farger og detaljering er meget bra. Den store flata som gir et mykt inntrykk med sine valører og linjer, gir en fin helhet. Absolutt severdig bilde med god teknisk kvalitet.

mvh Jan Frode
Kurt S.
Nydelige farger og kontraster.. og flotte linjer i bildet.
Rett og slett vakkert!
Mvh Kurt
Inger-Lise S.
Nydelig Tone! Virkelig lekre fargetoner, fin komposisjon og god plassering av fokuspunktene. Dyktig presentert:)

Inger-Lise
Torbjørn K.
Skrev jo under det forrige bildet, at dette er en av favorittene mine. Fint å se det i en større versjon, men du kunne gjærne gjort det enda større! Fin bruk av komplementærfarger og passe fokus og dybdeskarphet. Bra!

Torbjørn
Eyvind R.
Dette var svært bra. Nydelig bruk av farger, former og et særdeles velvalgt utsnitt.

Mvh Eyvind
Steinulf L.
Svært vakkert, med rene fine farger og reflektert plassering av skarphetsplanet. Fint med diagonalene som ikke ender i hjørnene. Dette er svært bra.
Avsluttet .
KJEMPEbra. ingenting å kritisere her. dagens bilde.
Espen A. I.
Her kommer det bildet jeg savner.

Ble kanskje litt skuffet da ikke hele blomstens midtparti er i fokus, men du verden for et bilde. Perfekt komposisjon og meget bra teknisk sett.

mvh Espen
Wiggo T.
Utsøkt! Særdeles bra!

Mvh
Wiggo
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu