Me, myself, and i
Fortsetter min lille selvportrettserie.
Utstyr
  • Canon 1D MKII
  • 17-40 mm L
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger838
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_184200} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Fred S.
Hadde ikke fått med meg at det er du som er the nutty professor før jeg så dette. Dette er uansett i en annen sjanger , i mine øyne i alle fall, og for å sitere en nord-norsk idoldommer; ''dritbra''. Kan ikke helt forklare hvorfor, men det er noe med teknikken du har valgt, og selvsagt himmelen: det er noe både Lars Raun og Hans J. Haarseth over bildet.
Blikket ditt er ikke så ''nutty'' her, men likevel intenst nok til at jeg kan late som jeg ser en målrettet og religiøs glød. For da er jeg nemlig over på det som jeg av en eller annen grunn forbinder selvportettet ditt med; et trykk av Kaare Espolin Johnsen som viser Petter Dass i en robåt eller sjark, husker ikke helt. Den litt ''tidløse'' kalotten du har på hodet, og de viltre ( om enn litt pistrete) krøllene drar i samme retning, dessuten kan en godt tenke seg at du sitter i en båt her.
Ja,ja, John-Tore; hadde du levd for 100 år siden kunne du sikkert med stor suksess ha fartet rundt på Helgelandskysten som predikant og emmisær...
Liker bildet ditt.

vh fred
Kurt S.
Hei igjen.
En råbra serie med deg selv i hovedrollen.
Bildene har utløst mange artige kommentarer og fått både latter og smil frem hos meg-:) F.eks den kommentaren om at Se og Hør kunne lette på trykket på øynene-:)
Fred er inne på det:Det ble en røff stil over dette.
Ettersom han først nevner det kunne jeg godt forestilt meg denne karen som Petter Dass med en målrettet og religiøs glød.
Kanskje er det kommentar og bildenivået på dotten som overvåkes med et strengt blikk-:)
Et bilde som setter igang fantasien og gir rom for tolkninger.
Veldig bra.
Mvh Kurt
Tone B.
Beklager min lite konstruktive kommentar men må bare si at det e så råbra! Alle i serien, men dette spesiellt!!

mvh Tone
Stine J.
Du ser så streng og vis ut der du kikker ned på meg. :-)

Super serie, fin teknikk. Gir en veldig spesiell stemning. Alt fra ''gal professor'' til Mona Lisa glimt og så dette da, hvor du kikker ned på betrakteren med et klokt og allmektig blikk. Ser forresten ut som om du har vært der lenge - ''vokser'' mose på skuldrene. :-) Sært og spesielt!
Liker serien og ser fram til flere.

mvh Stine
Odd Tore S.
Her virker det som om det dømmende og det oppblåste ego har slått seg ned i samme kropp og har i sinne å la det gå ut over den stakkars uskyldige kommentatoren.
Vet ikke om jeg tør skrive mer under slike forhold, men el.-proffen hadde nok sterkere appell hos meg.
Odd Tore
John-Tore G.
Tusen takk for alle kommentarer!
FRED: Nydelig sagt av deg, og vet ikke helt hva jeg skal si!
Vet ikke helt når det gjelder det med emisær, menmen morsom tanke:-) Noen nevnte også Mr Myagi fra '' karate kid ! filmene. Tror jeg synes din assosiasjon var best.
KURT: Liker vinklingen din mot kommentar og bildenivået på dotten. Jeg vil i alle fall ikke klage på kommentarerne jeg får her for de var svært fine og faktisk ganske underholdende å lese:-)
TONE: Tusen takk!
ODD TORE:Du trenger ikke være redd meg! Kan si hva du vil veit du;-)

Jeg prøver å finne ett utrykk her, men finner ut at det er svært avhengig av at originalen har noen kvaliteter som skal stemme for å få denne effekten.
Skal nok forske videre!
Mvh John-Tore
joachim g.
Veldig fin himmel og intenst blikk etc. Men den sterke grönn-fargen ble litt i overkant. Også har han fått en mindre pen ''glorie'' rundt hele seg. Litt typisk avis-redigering. Tror bildet kunne blitt utrolig bra med litt anderledes redigering! Stå på;)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu