Sommerstemning
En liten samling fra arkivet mens vi venter på at det skal begynne å gro ute og en ny spennende fotosesong tar til.

Takk til Monica og Terje for god hjelp :-)
Bildet inngår i albumet Min Macro Verden - En samling av mitt macro perspektiv.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger894
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_183831} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Steinulf L.
Hvert enkelt bilde ser ut til å kunne tåle å fremvises alene. Enkelte av dem fortjener absoluttt en solistrolle. Collagen med de tykke sorte rammene er for tung og ikke så tiltalende.
Tone B.
Hei Steinulf,

Takk for tilbakemelding. Collagen er laget i forbindelse med forberedelsene til en utstilling jeg skal ha. Bildene kommer til å vises enkeltvis men presentert totalt slik collagen er montert.

mvh Tone
Kurt S.
Hei Tone.
Enig i det Steinulf sier ang. rammene. De kunne vært en del tynnere.
Collage er ikke min sterke side. Kan likevel si at jeg er tilhenger av litt forskjellig størrelse på bildene. Kanskje ett stort og flere små.
Likevel: Duverden for noen flotte blomsterbilder du presenterer her.
Alle kan stå for seg selv.
Nydelige farger og det tekniske ser ut til å sitte som et skudd.
Mvh Kurt
Hege J.
Dette trengte jeg nå! Friske, nydelige og fargerike blomster som minner meg på at våren er på vei - omsider.

Jeg synes bildene står seg godt enkeltvis. Forstår måten du plasserer dem i utstillingen din. Plasseringen av bildene innbyrdes og utsnittsvalgene fungerer godt og står fint til hverandre. Inntrykket når du får atskilt bildene i utstillingen blir naturligvis et helt annet enn det du klarer å få til via denne collagen. Synes nok også at den virker litt ''tung''.
Lykke til med utstillingen! Kan bli spennende resultat av dette, tror jeg.

Mvh Hege
Stine J.
Hei Tone,

Herlig fargepalett som lyste opp skjermen min. :-) Hvert enkelt bilde ser veldig bra ut. Collage har jeg vanligvis ikke noe problem med, men kan si meg enig med de andre at rammene er litt tykke.

Lykke til med utstillingen.

mvh Stine
Kjell G.
Du er god med blomster - og jeg blir glad over å se blomstene dine. Rammen er litt tykke, javel, men det gjør ikke noe. For nå gleder vi oss til sommeren!


mvh kjellg
Avsluttet .
Hei Tone
Collage er heller ikke min sterke side, men synes bildene du presenterer her er fine makrobilder som også hadde gjort seg som enkeltbilder. Slike friske og fine farger får meg til å tenke på den gode årstiden som snart er her.
Rammen er jeg enig med de andre i.

MvhJRH
Fred S.
Selv jeg kan bli glad i blomsterbilder av å kikke på dette ! Akkurat slik liker jeg dem; skarpt gjengitt i briljante farger. Hvert enkelt bilde her hadde fortjent å bli vist alene.

vh fred
Inger Anne Maritsdotter V.
Hei Tone.

Dette var litt av en fargeklatt og en fin samling med blomsterbilder, som minner oss om våren som er ei emning.

Det ble muligens litt vel mange bilder å forholde seg til, men du får likevel godkjent fra meg, grunnet ryddig og grei oppsetting, lik bildestørrelse og en nøytral ramme rundt.

Flotte enkeltbilder.

Mvh Inger Anne
Odd Tore S.
Hei!
Egentlig forstår jeg meg ikke så mye på hverken blomster eller collager, men dette var det oppmuntrende å se på i denne overgangstiden fra vinter og tilbake til mer vinter.
Jeg ser at noen innvender at rammene er for tykke, ikke akkurat det jeg tenkte på da jeg så dette: Det minner meg om forsiden på en tiltrekkende blomsterkalender.
I motsetning til enkelte andre synes jeg at bildene gjør seg bra samlet, noen skarpe, noen mer diffuse. Antageligvis hadde jeg hatt noen problemer med enkelte av de mer diffuse om de var presentert enkeltvis. Men det er en antagelse, og jeg tar ofte feil.
For meg kommer vår før sommer, jeg håper fortsatt på spennende lys og vårtegn først, og i år er det nok snø til en frisk og skummende vårbekk eller to.
Odd Tore
Bente K.
Dette var forfriskende. Hvert enkelt bilde har sitt særpreg, samtidig som farger, skarphetsplan og utsnitt forsterker det unike ved hver art.

I en kommentar på et av mine første bilder tatt med makroobjektiv her, ble jeg henvist til dine bilder for å se gode eksempler på makrofotografering - og jeg forsto hvorfor. Jeg er imponert over hvor teknisk gode bildene er.

Det at du har valgt en såpass tykk ramme rundt bildene, gir meg inntrykk av at jeg titter inn i ulike vinduer.
mvh Bente


Espen A. I.
Svært imponerende collage. Nydelige bilder som har kvaliteter, særlig bildet nr. 2 øverst må du legge ut i en egen versjon, et fantastisk bilde (ser det ut som).

mvh Espen
Scott A. M.
Dette var skikkelig bra! Enig med Espen Andrè, bilde 2 er dritbra!
Nå kom jeg i vårstemning! I dag er det sol i Oslo! :)
Sinnsykt bra jobba! klapp deg selv, Terje og Monica på hodet :)
Wiggo T.
Meget imponerende! Dette var sammensatt på en fin måte, nydelige farger og høy kvalitet på enkeltbildene. Bilde nr 2+6 er mine favoritter, skulle gjort seg i stort format. Virkelig inspirerende! Har masse å lære...

Mvh
Wiggo
Tone B.
Takk til dere alle sammen for tilbakemeldinger. Det er veldig inspirerende at dere liker bildene. Det er første gangen jeg setter sammen en collage i ps og jeg ser at jeg godt kunne hatt en smalere ramme.

Uansett har dette vært en ting jeg har lært en god del av og er veldig takknemlig for det. Etter min mening er det flere bilder i collagen som ikke står seg som enkeltbilder, men artig å se hvordan de faller på plass i slike montasjer.

Skal se om ikke det kommer noen enkeltbilder også etter hvert.

mvh Tone
Torbjørn K.
Mange fargeklatter her, som gir både motivasjon og inspirasjon til tiden som kommer. De to første øverst er mine favoritter, dette ble bra!

Torbjørn
Tone A.
Denne collagen har eg sett på fleire gonger, pga at det er så mange vakre makrobilde med fine detaljar og vakre fargar. Bildet oser av sommarstemning og vakre blomar tatt med eit makro-objektiv. Dette hadde gjort seg i eit stort format på ein stovevegg. Eg berre lurar på korleis det hadde blitt med kvite rammar rundt?
Inger Anne har eit godt poeng når det gjeld at du har lik storleik på blomane, det gir ein god harmoni. Du har sikkert brukt lang tid på å komponera denne collagen. Eg berre lurar på den rosa blomen i midten, om du har den motsatte vegen av prestekragen for å skapa kontrast? Dersom du snudde den rosa og flytta den blåe storkenebben ned i nederste høgre hjørnet så ville du fått ei linje i bildet. Det er berre ein tanke. Elles ein flott collage med vakre blomar til å få sommarstemning av! Dette kan ein studera lenge og bli inspirert av. Kjempebra jobba Tone!
Helsing Tone
Anne A.
Bildet ditt oser av optimisme, glede og håp. Gleder oss til vår og sommer nå, ja! Ellers er alt jeg tenkt på nevnt av de andre her... Kjempebra!
Mvh Anne
Tone B.
Takk til dere siste for tilbakemeldinger! Det er kjekt å se at dere likte det!

Tone; ang den rosa blomsten i midten så ble den snudd noen ganger og vurdert for og imot. Jeg tenkte på samme måte som deg ang linjen, men likte bedre kontrasten mot den hvite i hjørne slik det står nå. Men dette er et puslespill en kan sitte lenge med. Jeg skal ikke ta æren for denne collagen for den har jeg fått all hjelp til å sitte sammen, og det har vært utrolig lærerikt. Skrev ut mangen bilder i lite format og så satte vi igang med puslingen,,,og det har jeg fortsatt med men med andre bilder.

mvh Tone
Lasse A.
HEEEI Tone!
Må si dette varmet på en kald og sur dag(offshore). Det skal bli godt å kjenne varmen av sol og se hagen stå i full blomst.
Helgehilsen fra

d:-)
Lasse
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu