Splash
Mitt første dråpebilde. Har fjernet noen ''støvkorn'' i krateret etter anbefalinger på en annen fotoside, ellers normal etterbehandling.
Er selv fornøyd med bilde, men setter pris på kommentarer på bildet.
Bildet inngår i albumet Dråpeserie -
Utstyr
  • Canon 350D
  • Canon 60mm Macro
  • Brennvidde60mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger764
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_183784} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Avsluttet .

dette er uten tvil det beste dråpebildet jeg har sett :) Har prøvd selv, uten macrooptikk, og det gikk greit, men nå fikk jeg enda mer lyst på macro ;) Hvilket objektiv har du, og kan du fortelle noe om fremgangsmåten?

Et teknisk flott bilde. Fint fanget, og veldig klart.
Geir R.

Stilig bilde! eneste jeg vil pirke på er at det er noen forstyrrende streker her og der i bildet og noe som kan se ut som støv eller lignende. Allt dette lar seg enkelt fikse i photoshop.
Marthe Melkevik L.

Biletet gav ein viss ro, noko som eg likte veldig godt. Fargane var og flotte å sjå på. Var ein kvit flekk over dråpen som var litt irriterandes sidan biletet var så pass stort her. Men som sagt, likte biletet, visjonar!
-Marthe
Inge S.

Heisan.
Teknisk meget bra utført.

Mvh Inge
Nina L.

Liker bildet veldig godt. Det er litt for stort her, ser ikke hele bildet, du burde endre str. Du kunne også ha fjernet enda mere støy , det er min mening :)

-Nina
Anya K.

Et av de mest utrolige dråpe bildene jeg har sett..

Anya
Camilla S.

Fantastisk, og imponerende!
Blir inspirert til å prøve det samme. Lekker blå tone i motivet, og flott skarphet.

-Camilla
Stine J.

Hvis dette er ditt første forsøk, gleder jeg meg til å se flere. :-) Veldig bra gjennomført dråpebilde. Lekre farger. :-)

mvh Stine
Jonny J.

e vist popp med sånne bilder fortiden.
Ta bort de strekene nede ved den ytterste ringen og det er det beste bildet av denne typen jeg har sett.
Avsluttet .

Hei Jostein
Dette er et av det beste dråpebilder eg har sett, klarhet, farger og kraterhullet er helt enormt. Det skal noe til for å få til noe bedre, men kunne vært fint om den hvite flekken rett over dråpen hadde vore borte. Topp!
Jostein H.

Tusen hjertelig takk for all tilbakemelding jeg har fått på bildet mitt!! Da jeg er ny her trodde jeg at jeg kunne svare hver enkelt kommentar i ettertid, men det kunne jeg jo ikke.....man lærer så lenge man lever.....Jeg er helt enig i at jeg burde sendt bilde inn i et mindre format.....er også enig i at burde fjernet de strekene nede ved den ytterste ringen......også enig i at den hvite flekken over dråpen burde vært fjernet, men jeg fant ut at den ikke var lett å fjerne p.g.a. fargenyansene i området, så det må en bedre billedbehandler enn meg til for å klare det..hehe.....

ps...Marius, jeg har sendt deg en melding....

Mvh
Jostein
Andreas L.

Noe av det som jeg tror at bilde er blitt så bra er fordi dråpen er så veldig rund, den har en nesten perfekt sirkel. Jeg synes dette var bra, enig med de andre!

-Andreas
Jostein H.

Takk skal du ha, Andreas...enig i det du sier om at om at det er det at dråpen er rund som gjør bildet, men det at det allerede har landet en dråpe som har laget krateret har jeg jo også hatt flaks med...hehe
Tord S.

nice
Avsluttet .

Nesten på høyde med sjakkbrikken din.
Avsluttet .

Hei!

Synes dette var helt sinnsykt bra jeg! Hvilken linse bruker du? Skal kjøpe meg et macro objektiv, ble interessert i ditt etter jeg så dette bildet.
Mvh Camilla
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu