Søndagstur
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger319
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_183695} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Geir F.

Hei Bente.
Jeg synes dette ble en vakker og stemningsfull komposisjon med meget sparsommelige farger. Det er dristig og vellykket hvordan du presser hovedmotivet opp og ut til høyre. Med de stadige gjentagelsene i mennesker og trær ble dette et godt bilde.

-geir fløde-
Avsluttet .

Dette ble Bra Bente! Jeg er veldig enig i Geirs kommentarer. Bildet har en ro over det som er vanskelig å beskrive.

::are
Kurt S.

Bildet står veldig godt til tittelen.
Får absolutt søndagstemning.
Tror fargetonen i bildet er med på å gi den stemningen.
Det hele blir rolig men samtidig ikke kjedelig.
Fine gjentakende bildeelementer i folkene og trærne.
Ville muligens kutta 1 cm eller 2 i bunn men det er ingen stor sak.
Likte bildet!
Mvh Kurt
Ann F.

Jeg, derimot, ville ikke beskåret en tøddel i bunnen, da mister du en del av de slyngende linjene i sporet på isen, og de utgjør en viktig del av motivet.

Godt digitalt håndtverk.

mvh Ann
Odd Tore S.

Joda, dette er typisk nok og utsnittet funker bra. Det hadde blitt litt mer action over det om sporene hadde sluttet i en råk, men det er nok best som det er, grått og med litt oppgitte farger.
Odd Tore
Kurt S.

Ann: Du har rett i det med de slyngende linjene i sporet på isen.
Overså den lille detaljen.
Trekker mitt forslag om kutting i bunn-:)
Mvh Kurt

Bente K.

Takk alle sammen.
De to oppe i venstre hjøre oppdaget jeg ikke før jeg åpnet bildet på PC'n, og det var flaks at de havnet i det gylne snitt. (Ikke alltid så lett å holde orden på høyre og venstre da Geir!)
Jeg hadde tenkt å legge ut et nytt utsnitt til deg Kurt, men siden du trekker forslaget, gjør jeg ikke det. Dette bildet var en oppgave jeg fikk på et fotokurs (i OKK) jeg har gått på nå, og oppgavetittelen var linjer. Fotsporene i snøen er en del av linjene i bildet her. Fint å høre at du synes de hører med Ann.
Ellers kan jeg fortelle at bildet er tatt fra en fototur langs Akerselva, og de spaserende i bildet er ivrige fotoamatører på jakt etter gode motiv. Kanskje noen av de kjenner seg igjen?
mvh Bente
Espen A. I.

Dette likte jeg, delikat fremstilling av et ellers litt kjedelig motiv. Synes du har vært flink med etterbehandlinga, litt grov kutting i overkant, men grei nok:-)

mvh Espen
Tone A.

Eit stemningsfullt bilde med mange linjer av ulike slag som gjentek seg innover. Bildet gir eit inntrykk av ro ein kald vintersøndag som er dominert av snø og overskya ver. Skispora på isen dominerer bildet saman med trea som heng så skeive meed litt meir rette inneimellom. Menneska virkar avslappa der dei går. Men når eg les forklaringa på bildet ditt, ser det ut som om mannen ved det siste paret til venstre held eit fotoapparat. Eg ville gjerne sett litt meir av trea, men forstår kuttinga pga at toppen av lyktestolpene då ville ha kome med. Du har også vegen som slyngar seg innover saman med spora på isen, og alle trea og lyktestolpane vert det mange gjentekne linjer.
Flott fanga motiv, Bente!
:) Tone
Tone B.

Hei Bente,

Dette kunne lett blitt kjedelig i fargetonene men det synes jeg absolutt du har unngått. Fargetonene her er med på å understreke roen jeg forbinder med en søndagstur. Fine linjer som leder blikket innover i bildet og gjenntagende elementer. Likte dette!

Takker så mye for hyggelig kommentar under bildet mitt! Inspirerende å høre slikt :-)

mvh Tone

Bente K.

Tusen takk til dere siste også, kjekt å høre at dere likte dette.
Den brå kuttingen øverst skyldes en vei, og jeg skulle jo ønsket at den ikke var akkurat der.
mvh Bente
Jan Frode A.

Jeg liker den nostalgiske finnishen i bildet. Videre kan en på en måte føle en litt grå tristesse også.
Fargetonene er vedlig bra, og bidrar til et flott helhetsinntrykk. Motivet med snø og is, og dette vinternakne, er fint formidlet. Mennesker som skaper liv, er et viktig bidrag. Liker dette.

mvh Jan Frode
Bente K.

Takk skal du ha Jan Frode!
Hans Morten H.

Spennende komponert bilde,det gjenspeiler ro og harmoni.Kunstnerisk. Det er tydelig at du koser deg bak kameraet ditt.mvh Hans M.
Bente K.

Takk for hyggelig kommentar Hans Morten. Og ja, du har rett i at jeg koser meg bak kameraet.
Bente
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu