Frossen Rose II
Bildet inngår i albumet Blomster -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-03-21 21:54:23
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Sigma 105mm 1:2,8 macro
  • Brennvidde105mm
  • Blender-
  • FilmtypeRAW
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger601
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_182420} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Camilla S.

Hei på deg!

Dette var spennende, ikke lett å se hva det var på thumbnailen.
Synes dette var en kreativ ide, har du selv fryst den ned med vilje kanskje?

Liker frosten som tydelig kommer frem i bildet, kaldt, men har en fin struktur over seg. Rosen ser nesten litt stakkarslig inni isen, dette var gjennomført på en flott måte.

-Camilla
Jan Frode A.

Jeg syntes faktisk dette ble mere spennende enn den forrige varianten din. Spesielt liker jeg nedre bildedelen, med spennende mønster som strekker seg oppover og omfavner den frossne rosa. Partiet langs øvre bildekanten syntes jeg sjenerer for helhetsinntrykket ( i alle fall sånn etter min smak), så her tror jeg at jeg ville ha beskåret nedover til et lite stykke over rosa. Som sagt liker dette, spesielle fargevalører som faller i smak hos meg.

mvh Jan Frode
ingebjørg fyrileiv g.

Flott bilde med kalde og noe uvanlige farger. Den dype røde kommer godt frem.
Spesielt foto.. Liker frosten godt. Bra gjennomført, men sier meg enig med
Jan Frode ang. kuttforslag.

vh ingebjørg
Steinulf L.

Dramatisk og litt dystert rosebilde. Hjørnet oppe til venstre bryter litt med øvrig mønster og kan forstyrre, men også skape liv i bildet. Likte dette.
Tine H.

Flottm nytt og spennende. God ide du har fått her. Lurer på hvordan du har fått til de fantastiske frost''piggene''. Det var veldig dekorativt! Tine
Wiggo T.

Et flott bilde, fin ide! Synes også at dette ble bedre enn den tidligere varianten... Pent utført!

Mvh
Wiggo
Tone A.

Spanande og kreativt isbilde med rosa sine mjuke former og rødfarge som kontrast mot strukturen i isen. Eg er enig med Jan Frode om å kutta øverst pga den forstyrrande isformasjonen øverst til venstre.
Dette bildet liker eg betre enn det første pga at he er det meir is med lin struktur spesielt nederst som dominerer bildet. Rosa har også eit meir dramatisk uttrykk, pga at den er så dekka av is. Flott detalj med den skarpe kanten på roseblada som stikk ut og som ikkkje er frosne! Der ser ein noko av strukturen i blada og ein dråpe som heng. Kjempebra jobba, Liv Anette!
:) Tone
Monica H.

Hei
Jeg synes dette var et spennende bilde. Vet ikke helt hvordan du har fotografert, men det kunne kanskje være en ide å belyse isblokken litt bakfra, for å skape mere kontraster, og mer fargespill?
Bare en tanke
Liv Anette T.

Må bare takke for alle de flotte og utfyllende kommentarene her med flotte ord og forslag til endringer. Har etter oppfordring kuttet bilde litt i overkant på #2, og også klonet bort det skarpe skille der rosen slutter på venstre side. Følte selv det ble bedre.

Til Camilla: Ja , med fult overlegg la Så da kunne jeg jo like godt ha det litt morro med den før den gikk i dunken.

Til Trine: Frostpiggene tror jeg kommer når jeg lar varmt vann renne over plastboksen jeg fryser ned rosa i?? Det skjer iallfall noe med isen da.....

Til Monica: Jeg har prøvt å fotografere den i motlys (mot sola), men det ble ikke så bra resultat. Skal prøve med en lampe eller med blitz en dag.
Har også prøvt med å la kveldssolas varme lys spille i isen, men var ikke helt fornøyd med resultatet.

Ellers så liker jeg selv den kjølige fargen i isen mot rosens røde farge.

Igjen takk til alle!!!!

Mvh Anette
ingeborg w.

Dette var pent, finner ikke på noe sånn selv, liker de kalde fargene og istappene som ser ut som de går oppover under rosa. Foretrekker v1, med de loddrette stripene øverst også.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu