Høst
Svart labrador svømmer seint på høsten. Det har vært tåke og sola har bryti fram.
Skulle gjerne sett detaljer i hunden, men med de lysforholdene må jeg gi tapt. Stemningen er viktigere.
Bildet inngår i albumet Hunder -
Utstyr
  • nikon d70s
  • nikkor 28-100
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHåndholdt
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger438
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_181512} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Steinulf L.

Fin stemningsformidling og spesielt lys. Ta med deg blitzen på tur neste høst.:-)
Stig Børre E.

Hei. Det var jo lekkert dette. Delikate toner, fin komp. og litt action i form av svømmende labrador. Tror blitzbelysning hadde ødelagt det meste.

StigB
Inge S.

Heisan.
Flott stemning og fint lys og det var godt det var
en labrador :-) Herlige hunder, har 2 stk selv:-)

Mvh Inge
Ann-Olaug T.

Stemningsfullt bilde. Eg likte godt lyset, det litt mørke i lag med det nydelige sivet eller visne graset. Ser godt at det er labrador, dette bilde falt i smak med meg. Topp bilde.
Mvh Ann-Olaug
Anne A.

Flott stemningsbilde, ser kaldt ut(!), ville ikke brukt blitz. Hadde en gang en labrador som var glad i å bade uansett årstid - som det ser ut som denne labradoren også liker, bildet får fram flotte minner.
Stine Merete F.

Hei! Veldig godt bilde dette, synd man ser så lite detaljer på hunden, men jeg er enig i at blitz hadde ødelagt mer enn den hadde hjulpet. Svarte hunder er en utfordring å ta bilde av, men her er det omgivelsene som lager mye av bildet, ikke bare hunden. Flott levert.
Mvh Stine
Odd Tore S.

Typisk vadehund, og det er vel ganske typisk for rasen?
Bildet er også ganske typisk, vått og rotet miljø, og sort hund uten særlige detaljer. Mye gråskjær, men det skriver du jo også at det var.
Sats på Golden neste gang?
Odd Tore
Torbjørn K.

Herlig stemningsbilde dette her! Fin komposisjon og bra plassering av hunden. Jeg tror jeg ville lagt på et varmtonefilter her, nettop for å fremhevet den fine kveldsstemninga. Dette synes jeg du bør henge på veggen, så blir vofsen glad :-)

Torbjørn
ingeborg w.

Tusen takk for kommentarer alle sammen. Det er stemningen, lyset, fargene og at det ser så kaldt ut med isflakene i vannet jeg fallt for ved dette bildet. Et dårligere teknisk bilde enn jeg pleier å legge ut eller være fornøyd med, men det er noe spesielt med lyset og stemningen som gjør at jeg har valgt å overse de tekniske manglene. Jeg er glad det har fallt i smak hos de fleste.
Stig B.

Fin stemning i bildet, som viser en typisk ''vannhund'' i aksjon. Jeg er enig i at blits trolig ville ha drept stemningen her, muligens en svak utfyllingsblits kunne fungert, men tror det ikke.

Bildet har litt tekniske svakheter som du selv nevner, men noen ganger er det sånn at man liker helhetsinntrykket så godt at det ikke betyr noe.

Stemningen er her bra, muligens litt mer kontrast ville ha vært av det gode, vet ikke helt.

Har du en sånn hund så regner jeg med at flere bilder dukker opp framover også :-). Jeg ''måtte bare'' med min egen.

Mvh Stig
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu