Sara Studio
Ett helt grusomt og råttent bilde (V3) som jeg brukte en liten natt på å trikse og fikse på.
Det ble tilslutt slik, fordet om jeg ikke syns jeg er ferdig. Men foreløbig.
Syns selv at jeg har fått til ett bra resultat, med tanke på utgangspungtet (V3). Jeg er ikke fornøyd med noen deler av halsen egentlig. Greier ikke få den fin uannsett hva jeg gjør! Huff.
Men som sagt, så er jeg fornøyd med tanke på utgangspungtet (V3).

Jeg har også lagt til en V2 som er ett annent utsnitt og annen gradient.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-03-13 18:41:50
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-03-13 18:42:20
    Versjon #3
Utstyr
  • EOS 300d
  • EF 18-55mm
  • Brennvidde55mm
  • Blenderf/5.6
  • Nei
  • AnnetMasse pirkete photoshop fiksing. hehe.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger908
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_181220} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Andres N.

Skikkeleg bra resultat med tanke på utgangspunktet.
Men halsen øydeleg mykje, denne er sjølvsagt svært tidkrevjande å få til, og eg tenkjer at det den beste løysinga hadde vore å la smykket henge der (trur ikkje det hadde øydelagt, men det er du som har sett korleis dette blei), eller rett og slett ta eit nytt bilete der modellen ikkje har smykke på, men det er vel kanskje ikkje det som er poenget her.

Mvh A.N.
Avsluttet .

Det er gøy å leke i photoshop, jeg syns du har gjor v3 til et bra bilde. Fin skarphet du har fått frem. Det tar tid og tolmodighet til å fjerne ting. Det ser ut som du har mistet en del tekstur i hals-området. Prøv å kombiner flere verktøy (clonestamp, healing-brush og patch-tool)

mvh PerArne
Wiggo T.

Med tanke på utgangspunktet har du virkelig gjort en bra jobb, likte versjon 2 best, bra!

Mvh
Wiggo
Kristian E.

Dæven steike! Du er flink til å snu noe ''håpløst'' til noe flott og vakkert!
Nikolai T.

Tusen takk for veldig flotte kommentarer! Jeg lurer på om jeg bare må la smykket været der jeg også. Hvertfall fikse smykke på også prøve å ta det av etterpå igjen ellernoe.

Jeg skal legge ut en versjon til hvis det blir noe mer fiksing! Hvis noen har noen tips på noe mer jeg kan gjøre eller noen tips (SÆRLIG til halsen!) så setter jeg pris på det! Takk takk, mvh niko.
Avsluttet .

Synes dette var veldig flott utført!

Hedda:)
Nikolai T.

Tusen tusen takk Hedda!
Arnstein S.

Sinnsykt bra...visste ikke at man kunne gjøre slike underverker i photoshop!
Kult at du legger ut orginalen og lar oss få se resultatet etter litt jobbing med det.
Jeg vil se flere slike!

-Arnstein
Nikolai T.

Heisann Arnstein! Tusen takk for koselig kommentar!
Jeg så meldingen du sendte meg og svarer her.

''Hei Nikolai!
Kan jeg spørre om hvilke verktøy du brukte i photoshop for å få til det flotte bildet av den noe teknisk svake orginalen i det siste bildet du la ut? Ble veldig imponert. Hva gjorde du f
...''

Den NOE teknisk svake orginalen er jo langt ifra sannheten. Bildet kunne jo sklidd rett inn på www.10worstpicturesintheworld.com (hvis den siden hadde fantes, hehe.)
Kameraet mitt er på reperasjon og det var derfor jeg bestemte meg for å finne det dårligste bildet jeg har, også fikse det bra i photoshop. Det var sånn det startet.
Bildet ble tatt når vi egentlig skulle ut i en skog rett ved oss og ta bilder. Men jeg hadde uheldigvis glemt å lade blitz batteriene og vi tok noen bilder på rommet hennes for bare hennes glede.
Siden jeg tross alt hadde lovet å ta bilder av hun.
Det var helt umulig å ta bilder der når det eneste jeg hadde å jobbe med var en nattlampe og bare ett rotete rom så jeg ga rett og slett faen i bildene.

I photoshop jobbinga i etterkant har jeg for det meste brukt clone tool og mange mange layers.
Jeg har brukt median smoothness filter på huden, sharpmask på hele bildet, viskelær på bakgrunnen og lagt ett lag med gradient bak.
Jeg har jobba med curves og saturation tools.
Og det er vel det eneste. Jeg fikk lyst til å fortsette på hals delen nå faktisk.
Se opp for en oppdatert versjon en snarest dag. ;)

Bare å spørre mer hvis du ikke skjønte hva jeg mente Arnstein!

Mvh Niko
Ole L.

Heisann Nikolai.
Bildet begynnte som så du så fint sier selv, helt jævligt:)
Men herregud så fint det ble til slutt:)
Nydeligt modell bilde.
Likte best nr.2.

Mvh,
Olebole2k3
kine n.

jeg må si du har gjort en fantastisk jobb med dette bilde! hadde aldrig trodd det var sååå dårlig i utgangspunktet. likte v1 veldig godt, fin komp og godt uttrykk på jenta. me like :)
Nina R.

enig i at orginalen ikke var noe særlig.. det var bare et helt vanlig bilde som alle tar.. og flott ja det ble det.. skal ikke si noe på det bortsett fra at det ble litt for mye luft til høyre for min del.. men pytt pytt.. men jeg mener også at jrg ikke kan si at du er en flink fotograf om du bare tar slike bilder og redigerer de slik at de blir bra.. da kan jo alle få flotte bilder da, med litt fiksing og miksin liksom.. finnes sider for de som redigerer.. synses slike bilder kan legges inn der.. her skal det i hovedsaken kommenteres på fotograferingen, og det var i dette tilfellet ikke bra.. beklager
Nikolai T.

Hehe, Nina. Ingenting å beklage, men har du lest det jeg har skrivd? Enhver fotografs jobb går ikke bare ut på å ta ett bra bilde i utgangspunktet. Det handler også om bildebehandling. Fra fotografen skøyt film og selv fremkalte og redigerte i mørkerommene sine har det vært slik.
For å være en god fotograf må man ha kunnskap om bilderedigering.
Uannsett, det er ikke det dette handler om.
Jeg fiksa dette bildet og la det ut her for respons. Jeg har sett folk legge ut TEGNINGER her så da sklir vel dette også glatt under kammen om hva som er akseptabelt å publisere her.
Hvis du vil kommentere mine ferdigheter til å ta bilder kan du se på de andre bildene jeg har på profilen min, selv om også de er gamle og har gått ut på dato for min del. Hadde jeg ikke vært så nostalgisk av meg hadde jeg sletta alle bildene mine her, men så er det også noe koselig ved å ha de her og lese kommentarene jeg fikk og skrev under de forsjellige bildene jeg tok for mange måneder siden. For å ikke si år.

De fleste fotografene her redigerer på bildene sine. Og gudene vet vel hva som er utgangspunktet dems om de ikke legger ut orginalen her?
Tror du må innse at photoshop er funnet opp og at for å bli en god fotograf må du kunne å behandle bilder likså bra som å kunne ta fine tekniske bilder fra starten av.


Mvh Nikolai
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu