Hvit C
Bildet inngår i albumet Insekter og annet småkryp -
Utstyr
  • Nikon D70
  • Tamron 90 mm makro
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger582
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_180495} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Tone A.
Flott makrobilde med skarpe detaljar på blåknappen, og sommarfuglen har skarpe detaljar på den øverste vinga, på kroppen og antennane. Den nederste vinga er litt uskarp. Flott mønster på sommerfuglen, der formene kjem fint fram mot den duse bakgrunnen med grøntonane. Flott komposisjon med ein blåknapp i kvar sitt motsatt hjørne, som gir litt dybde til bildet. Sommarfuglen er som ein fargeklatt i alle grøn-og blåtonane her. Bakgrunnen er litt malerisk i uttrykket. Flott lys på hovedmotivet og dette er eit fint blinkskudd! Nå fekk eg verkeleg sommarlengt!
:) Tone
Carsten A.
Meget pent av ''Hvite C'' (som jeg er vant til å kalle denne), godt presentert i sitt rette miljø. Tror nok at jeg for egen del ikke hadde tatt med blåknappen (er det vel) til venstre, men det blir en litt underordnet innvending.

MVH CA
Finn M.
Takk for kommentarer.

Jeg skulle nok også ønsket høyre vinge skarpere, men tror dette ville blitt vanskelig uten at en sjenerende bakgrunn vil trådt fram.

Om blåknappen i bakgrunnen er med eller ikke er nok en smakssak.

mvh Finn
Bente K.
Et nydelig bilde som med sommerlig miljø. Fint presentert sommerfugl på blåknappen der de morsomme ''utstikkerne'' på blomsten kommer godt fram. At du har en mer uskarp blomst i bakgrunnen synes jeg ga bildet litt ekstra miljø.
mvh Bente
Avsluttet .
Et ryddig og fint bilde, med behagelig lys og gode farger. Flott med slike apetittvekkere i den mørke årstiden.

Inge
ingeborg w.
Fine farger og mye detaljer, helt greit at blomsten i bakgrunnen er med, synd med den ene vingen.
Carsten A.
Dersom man har litt erfaring med sommerfuglopptak, og vil ha en pent diffus bakgrunn med såpass kort brennvidde som 90mm er det egentlig på nærmeste umulig å få begge vinger skarpe ved sideopptak. Da må det i tilfelle blendes ganske kraftig ned (f/11 eller mer), og det får ganske kjedelige konsekvenser for for bakgrunnen. Uten å kjenne til hvilken blender som er brukt her gjetter jeg på at objektivet neppe har vært blendet ned til mer enn f/5.6, kanskje bare til f/4. Uansett hvilken blender som er brukt syns jeg det kompromisset som er valgt her både er virker bra rent billedmessig og ser ut til å være godt gjennomtenkt.

MVH CA
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu