Mytelandskap
Bare et resultat av litt lek en sen nattetime. Har dratt i noen spaker her også. Morsomt å eksperimentere litt av og til
Utstyr
  • Canon 1D MKII
  • Canon Zoom lens EF 70-200mm 1/4 L
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger421
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_178831} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Stig Morten S.

Jeg synes du har klart å skape en fin stemning i bilde ditt.
Torbjørn K.

Delikat og stemningsfullt. Fint toneforløp og bra med sepiatoninga på bildet. Jeg tror du ville fått et enda mer elegant uttrykk dersom du hadde brukt hvit bakgrunn med en 1pix sort ramme.

Torbjørn
Kurt S.

Resultatet av leken ble absolutt severdig-:)
Fargetonen du valgte traff godt til et motiv som dette.
Fine skråstilte linjer i forgrunnen og snøen lager dekorative mønstre.
Bildet ble på en måte en illustrasjon på hvordan store deler av vinteren har vært her oppe. Våt og litt brun istedenfor hvit.
Likte bildet.
Mvh Kurt
Sverre H. S.

Du har lagd en stemning som minner om over hundre år gamle fotografier fra england og USA's østkyst (og overalt hvor det er vått, vidt og store trær)... Særlig pga. kombinasjonen av svart som ikke er svart, og brunt som sklir over i svart. Det svarte sklir tilbake mot grått der det er svartest, og det minner om en eller annen kjemisk prosess, eller hva som etterhvert skjer med dårlig fikserte (kjemi) bilder. Og ikke minst motivet fra den tiden det alltid var tåke...

Komposisjonen er god, men det mangler kanskje en siste snert. Gjør at jeg ikke helt fanges. _Mulig_ utsnittet skulle enten vært litt trangere eller litt videre, at det nå blir litt ''snilt''. Mulig dette var subjektivt fabulert... Snømønsteret er nydelig og gjør bildet, tåken likeså, og jeg elsker slike trær.
John-Tore G.

Hei og tusen takk for flotte kommentarer. Sverre: Jeg digger subjektiv fabulering!! Jeg funderte litt på om jeg skulle lage noen flekker på dette bildet som skulle få det til å enda bedre se gammelt ut:-)
Mvh John-Tore
Fred S.

Dette er av den typen trær som gjør seg best alene, synes jeg, så småtrærne rundt forstyrrer litt. Du kaller jo selv bildet mytisk, og da tenker jeg f.eks. på Yggdrasil, som sikkert ble sett på som frittstående med vide greiner av våre ''forfedre''. Ellers har jeg ingenting i mot at det er flere på dotten som drar litt hardt i spakene, og fargene kler motivet, likeså mixen av snøflekker og svart ''åker''

vh fred
Sverre H. S.

Ang. det å legge flekker på bilde. Det har jeg gjort. Nyere digital foto kan bli så ren, at det ikke ser hverken kjemisk eller gammelt ut før man har rusket det litt til. Brukte en brush langt nede på lista på PS. PS ser ofte veldig PS ut, men smudgetool hjelper ofte til å få ting litt mindre digitalt.

Også, når det mer er humoristisk, pleier jeg å føre inn tittel med gammel font, ''eneret'' (enerett uten dobbeltkonsonant), katalognr. og ''Swilse'' + årstall. En kompis hadde bilde av seg selv (på avstand) som skjermsparer i tro om at det var et gammelt bilde, helt til sønnen utbrøt, ''jammen det er jo deg, pappa!''.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu