Hilde plukker blåbær.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-03-05 01:34:24
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon d 70
  • sigma
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger790
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_176577} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Steinulf L.

Sommerlig og pent. Mykt og fint lys. Likte dette. Litt synd at blåbærlyngen skjuler jenta's ansikt.
Inger Anne Maritsdotter V.

Det blir eit ''tja'' frå mi side i dag, Janne.

Bildet er ikkje noko ''blinkskudd'' reint teknisk, og min første tanke var at dette vel høyrer heime i familiealbumet.

Sorry, slik blei det denne gang.

Inger Anne
Tone B.

Hei Janne,

Plassering av fokuspunkt og bruken av dybdeskarphet er for så vidt ok, men jeg synes det mangler en del på skarpheten på jenta. Greit at hun er fotografert sittende bak blåbærlyngen, men uheldig at den kom forann ansiktet hennes. Ellers en fin situasjon og et fint sommerlig minne.

mvh Tone

PS! Takk for i går - det var en flott tur, men blinkskuddene uteble for min del, så det får bli en annen gang.
Janne L.

Takk for kommentarer. Dere må ikke unnskylde dere med at dere ikke liker bildet. Jeg legger bildet inn bilder som jeg lurer på hva andre synest om. Jeg har lagt bildet inn her for å få kritikk. Og jeg ønsker en opriktig mening.
Janne
Bjørn J.

jeg synes dette bildet var skikkelig fint jeg. Detter noe annet enn en ren avbilding, her har du fått frem en følelse. En flott historie. Det er et flott lys i bildet. Jeg hadde kuttet litt på begge sider.
Fred S.

Bra eksponert, fargemessig fungerer det, og jeg liker den solide granskogen som bakgrunn. Måten du har ''fanget'' jenta på har jeg litt mer problemer med. Hun ser tilsynelatende konsentrert ut, med øyne fokusert på neste blåbær som skal i spanna, men hvis en kikker nærmere etter, virker bildet litt arrangert: Både ansikt og hånd ''fryses'' på et vis, mens fotografen skal bli ferdig med sitt. Sånn virker det i alle fall på meg, men jeg kan ta feil. I alle fall, ville gjerne ha hatt et mer ''umiddelbart'' preg over situasjonen.

vh fred
Janne L.

Hei.
Bjørn: Takk for bildet du sendete meg. Jeg setter utrolig stor pris på det.

Fred:Godt observert. Bildet er arrangert. Jeg tok bildet for å delta i en sommer foto konkurranse. Jeg vant og fikk et digitalt kompakt kamera. Men nivået trenger ikke være så høyt i slike konkurranser. Derfor la jeg ut bildet.
Hilsen Janne
ingeborg w.

Det blir et tja fra meg også desverre. Ideen er god, modellen er søt og fargene i ditt bilde er naturlige og fine, foretrekker dem framfor de i v2, men det halter litt på gjennomføringen synes jeg. Blåbærbusken dekker litt for mye av ansiktet hennes. Klærne er litt for skrikende, spesielt hårbåndet. Hvis dette er arrangert kunne du kanskje bedt henne tatt av hårbåndet, synes det roper etter oppmerksomhet. Ellers synes jeg lyset er litt flatt, tidlig morgenlys eller sent kveldslys hadde nok vært mer smigrende for denne søte modellen. Hos meg er det mange fine blåbærtuer i utkanten av skogen og der kommer sola godt til.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu