Bilde tatt mens Narve gjorde herjinger i nord.
Jeg la spesielt merke til at isen på brygga hadde samme retning som vinnen
Bildet inngår i albumet Fugler i Vesterålen 2005 - Våren, sommeren og høsten skal brukes til å fotografere vesterålens mangfoldige fugleliv
Utstyr
  • Canon
  • -
  • Blenderf/5.6
  • Lukker2 sekunds
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger778
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_173819} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Christian Erik B.

Den lille uskarpheten og det maleriske, kjølige preget minner om et platecover, nemlig Ruphus - New Born Day.

Uskarpheten kommer kanskje av vinden? Vil tro det var en opplevelse for livet å ta bilder i slikt vær. Dessverre har jeg flytta sørover, jeg tenker ofte tilbake på tiden i nord med gode minner.

Jeg skulle gjerne sett litt kraftigere farger/kontrast. Kurvejustering kan være til fordel.

Mvh CEB
Ingunn S.

Ja, dette såg veldig kaldt og vindfullt ut. Stilig med istappene som har bøyd seg etter vindretningen. Nydelige duse blågrå fargetoner og fin effekt på sjøen rundt brygga. Likte bildet ditt godt:)

Mvh IngunnS
Avsluttet .

Dette var stilig Roger! Enig med Christian ''Jeg skulle gjerne sett litt kraftigere farger/kontrast.''

Hilsen Jørg
Mone S.

Takk for kommentar Roger. Dette ser veldig kaldt ut brrr. Et motiv som er sjelden på østlandet. Synes det ble et spennende bilde med kjølige farger.
Sikkert en kald fornøyelse..

Mvh Mone
Torstein T.

Likte veldig godt motivet og fargene i bildete. Kunne gjerne sett en litt tettere beskjæring av motivet. Det virker også litt usarpt eller kornete. Men alt i alt et bra bilde. Du har kanskje lagt det i feil serie. Ser ingen fugler.....
Steinulf L.

Flotte fargetoner og et riktig ruskevær som formidles her. Er ikke helt komfortabel med uskarpheten, men skjønner jo hvorfor det er slik.
Roger V.

Hei og takk for tilbakemeldingene
JA det var kaldt, og det blåste rimelig godt. Nesten umulig selv for manfrotto å stå i ro. Men stemningen håper jeg de fleste har fått med seg. Kaldt og Kristian, jeg tok den, fuglene stakk....

Roger
Hans Jacob H.

Hei Roger, dette var en særdeles kald stemningsrapport. Fine og kalde blåtoner, men jeg også skulle gjerne ha sett det skarpere. Forresten en merkelig brygge, uten adkomst. Av en eller annen grunn tenker jeg på en badebrygge når jeg ser den, skjønner ikke helt hvorfor, og bare det å tenke på bading her virker ganske absurd, for å si det mildt...
Torbjørn J.

Hei Roger! Dette var veldig bra. Dette er et maleri av hva en nordnorsk januardag kan by på. Hvor står det at et bilde må være sylskarpt for å være bra? Bare tull, det er det budskapet bildet gir, som gjør kvaliteten på bildet. Når det gjelder fargeskarpheten i bildet synes jeg den er ekte. Husk 3 ting, det er januar måned i nordnorge, det er sen ettermidag med svakt lys og det er snøvær med liten storm. Lyset er ekte. De skråstilte istappene indikerer vindens styrke og retning. Dette kan du være bekjent av Roger.
Mvh Torbjørn
Roger K.

Hei hei, Roger!
Sannelig har han vært ute å frosse litt på kameralabben i sydøststormen :-). Her sier Torbjørn over det meste jeg tenker om et slikt bilde. Her ønsker du å fortelle om de gitte forhold du hadde og det har du fått frem med glans. Lufta er ikke ren med alt skyvann som ligger i den med et resultat at bilder kan virke uskarp sammen med noe stativbevegelse. Lukkertid på 2s og du får frem livet i et stormfullt hav. Isskjegget av sjøsprøyten på brygga forteller mer en nok om skikkelige sure forhold. Nei her kan det vel ikke pirkes på noe, synes jeg.

Mvh RK
Kurt S.

Heisann Roger.
Ser du har vært ute i det arktiske uværet. Skikkelig tøffe forhold.
Å få bildet 100 % skarpt under forhold som dette vil nesten være umulig.
Synes derfor du mestret oppgavet til: Absolutt bestått-:)
Tøft å se hvordan isen er blåst slik at den henger skjeivt på stolpene.
Godt valg av lukkertid og et flott bilde.
Mvh Kurt
Inger-Lise S.

Et meget flott bilde. Fin komp. og lekre blåtoner.

Inger-Lise
Tone B.

Hei Roger,

Utrolig stilig bilde! Det eneste jeg har å utsette her er steinene i forgrunnen. Ellers er bildet kaldt og rått!

mvh Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu