Lofoten - Å-hamna i november.
Dette bildet viser utsikten fra kjøkkenvinduet, og er tatt en dag med kuling, tunge skyer, regn og solglimt innimellom.
Jeg synes selv bildet gir et brukbart inntrykk av høstvær i Lofoten.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-01-18 19:34:41
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-01-20 20:48:09
    Versjon #3
Utstyr
  • Nikon CoolPix 900
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger439
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_172864} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
John B.

Hei ! Synes dette var en flott skildring av vår forblåste, men vakkre kyst,

Fint lys, og fortellende bilde. Når det er sagt så har både tele og el. verk gjort mye for å ødelegge mange flotte motiv i dette landet....
John B.
Jan Frode A.

Jeg irriterer meg nok litt over den stolpen midt i bildet. Stjeler oppmerksomhet fra den flotte utsikten som du formidler her. Men den er nå der, og kanskje ikke så helt enkel å klone bort heller. Ellers føler jeg at bildet bikker litt mot høyre.

Bortsett fra dette, så har du fått fram et flott lys, med gode farger og en absolutt flott inntrykk av vær og vind. Miljøet sånn sett er veldig bra formidlet. Litt av en utsikt fra det kjøkkenvinduet forresten.

mvh Jan Frode
Avsluttet .

Misunner deg denne utsikten fra kjøkkenvinduet, selv om stolpen midt i bildet selvfølgelig irriterer litt. Fint lys og fine farger. Likte bildet veldig godt! mvh Trond
Helge A.

Takker for hyggelige og konstruktive kommentarer. Horisonten er rettet opp, og jeg forsøkte å fjerne lysmasta på en ''pen'' måte :-)
Jeg har tidligere klonet bort ledninger både til høyre og venstre på denne masta. Den er absolutt irriterende for usikten fra huset også. En kveld, etter reker med ''tilbehør'', hadde vi veldig lyst til å ta motorsaga og redusere høyden på masta med 3 - 4 meter, men..... :-)

Helge
Kurt S.

Hei Helge.
Nok et fint senhøst bilde fra Å.
Du gjorde en god jobb med å fjerne den stolpen. Bare litt rifter i asfalten igjen men det ville man ikke merket dersom man ikke visste at du hadde klonet. Hva Lofotkraft sier til at du fjernet stolpen deres blir en annen sak-:)
Synes dette ble malerisk og flott med et dramatisk og fint lys og fine farger.
Mvh Kurt
Bjorn F.

Hei Helge. Kjenner meg godt igjenn da jeg var der på ferie i mai ifjor,må si att du bor på en meget vakker plass. Flott jobb du har gjort med å fjerne stolpen forstår godt din lyst til å fjerne stolpen, men da hadde det kanskje blitt dårlig med lys.
Likte meget godt bildet.
Hilsen Bjørn
Helge A.

Takk til Kurt og Bjørn for hyggelige kommentarer.
Jeg tror nok Lofotkraft er fornøyd med at jeg valgte å klone bort lysmasta, istedetfor å bruke motorsaga :-) Det hadde nok blitt mørkt hos oss også.
Huset eies av en venn som jeg har hatt mange fine turer og moro sammen med de siste 45 år. V3 viser eieren foran huset, med ''flyttelasset'' jeg kjørte de 130 milene opp dit med.

Helge
Morten W.

Synes bildet forteller mye!
Det er klart at masta sjenerer det visuelle, men den er jo med i miljøet der, da. Men likte v2 best.
Roger K.

Hei og god søndag, Helge!
Her har du fått med deg et fint lysspill som kan være på slike værdager i Lofoten. Du har fått fint med deg gråværet og sola som bryter litt gjennom og slikker åskammer og små fjellparti. Det aom er interesant å se er hvordan andre og turister ser og opplever natur og miljø hvor en selv egentlig bare drar forbi. Ser ikke noe spennende i det der og da, men absolutt godt å få med seg av en annen hånd. Bruker litt helger her og låner hytte på Glåpen der den masta midt i bilde er. Ikke kjekt å være strømløs, men går for din versjon 2.

Ha en fortsatt fin søndag

Mvh RK
Helge A.

Takk for de siste kommentarene også.
Roger: Det er interessant det du nevner om å ''komme utenfra'' og se naturen med andre øyne. Det er nå 35 år siden jeg bodde ''hjemme'' på Hvasser, og når jeg idag går på gamle kjente stier, opplever jeg naturen der ute med andre øyne enn da jeg bodde der og tok alt ''for gitt''
Dengang var det helt uinteressant å ta med kameraet rundt på øya, mens jeg idag finner fine, interessante motiver ''overalt''

Helge
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu