Iskant mot vann
Bildet inngår i albumet Vann og natt - . . . og litt hjelp av kunstig lys
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger540
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_171764} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Ole Walter S.
Hei ANn, et herlig isbilde i mine øyne, det er skarpt, og har en herlig blåfarge. Merkelig at ingen har giddet å kommentere det. Kunne snøen vært hvitere mon tro?

Ole Walter
Espen A. I.
Svært elegant dette! Vakre blåtimefarger, sløringen er perfekt.

Det som trekker ned er bildets helhet, synes alt balles sammen på en måte. Det uskarpe området hører ikke med, men om du kutter det så blir kompen rar. Har du tenkt på andre kombinasjoner?

mvh espen
Torbjørn K.
Tenker akkurat det samme som Espen når jeg ser dette. Det første som slår en er de nydelige blåtonene, sløringen i vannet og ''briljansen'' i isen. Likevel er det noe som ikke stemmer helt i komposisjonen og det hvite i isen helt øverst. Den nedre delen av bildet er derimot svært bra. Hva med et kutt akkurat der linja kommer inn i venstre bildekant?

Torbjørn
Inger-Lise S.
Et skarpt og nydelig isbilde med lekre blåtoner.Jeg har prøvd å se bildet beskåret som foreslått og kan til en viss grad forstå forslagene. Men jeg ville ikke rørt bildet om det var mitt. Jeg liker komposisjonen svært godt.
Etter min mening vil grotte-effekten forsvinne ved beskjæring, sammen med fine detaljer..

Godt Nyttår
fra Inger-Lise
Fred S.
Blir litt nostalgisk av dette bildet, det minner meg om den store isbildevinteren her på dotten for 3-4 år siden, da slike som dette var ''top of class'' her på dotten. To velkjente karer fra Kristiansund var f.eks. hyppig representert med slike bilder.
Dermed har jeg vel også indirekte sagt at jeg liker bildet, og jeg ser ikke noe ''misforhold'' mellom is og vann her. For jeg regner med at det er elvevann vi ser nede i ''dypet''.

vh fred
Kurt S.
Noen få uskarpe områder trekker LITT ned.
Helheten synes jeg ble flott. Kjempefine blåtoner og nydelige mønstre/små skulpturer i isen.
Området i midten er nok en elv men man kan også forestille seg at det er en grotte.
Foruten de nevnte uskarpe områder er bildet skarpt og fint og du har fått frem en fin glans i isen.
Vakkert!
Mvh Kurt
Per Harald O.
Vakkert!
Stine J.
Et bilde som absolutt faller i smak hos meg. Jeg er svak for isbilder. :-) Fine, klare toner i isen. Avstanden fra isen til bakgrunnen (vannet?) skaper fin dybde. Dette kunne godt fått veggplass hos meg.

mvh Stine
Ann F.
Tusen takk for kommentarer.
Espen André: jeg mange fra ulike vinkler fra akkurat dette stedet, dette er faktisk en av favrittene pga vannets sløring og sirkelen.

Mvh Ann
Hans-Einar O.
Et virkelig delikat isbilde hvor både blåtone og komposisjon faller i smak.
Vet ikke om det betyr så mye for helheten, men jeg kunne også tenkt meg litt mere skarphet i enkelte partier i forgrunnen.
Innrammingen og sløringen av vannet er helt perfekt.

mvh Hans-E
Torstein T.
Dette var skikkelig kult! Tror ikke du skal beskjære noe mer. Litt dumt med uskarpheten nederst, men det gjør ikke så mye.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu