Når leken stilner
Kanskje ikke så iøyenfallende blde men jeg falt for denne husken som er blitt sterkt redusert i årenes løp, og den ene husken som har blitt flittig brukt.
Et ensomt bilde understreket av det tomme landskapet samtidig som det bærer spor av flittig lek
Bildet inngår i albumet Forfall - Bilder som beskriver tidens tann og år som går.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger338
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_171681} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Leif M E.

Liker ideen og synes det er bra utført. Kunne tenkt meg å sett litt mer av horisonten, altså lavere perspektiv kanskje?

Mvh
LM
Frode André M.

Som Eide sier, et lavere perspektiv hadde kanskje gjort seg. Ellers synes jeg det er et fint bilde som for min del forteller litt. Et koselig men alikevel ensomt bilde, om du skjønner.
Avsluttet .

Hei
Synes standpunktet ditt er bra jeg. Bra at du har med det øverste parti, om det er himmel eller hav vet jeg ikke, men det tilfører god dynamikk i bildeflaten.

Ellers er jo motivet kjent og kjært, hvem har vel ikke husket i en slik. Et hverdagslig motiv flott gjenngitt; forlatt, øde. Blir sikkert tatt i bruk neste dag?

mvh arild
Geir F.

Til Leif, Frode og Arild:
Hjertelig takk for kommentarer.

-geir f-
Sveinung J.

Her fortelles en historie! Som vedlikeholdsansvarlig ser jeg mange slike bilder. Jeg hadde nok også ha tatt med tverliggeren i alle fall, men ellers liker jeg bildet.
sj
Geir F.

Hei Sveinung
Hjertelig takk for tilbakemeldingen.
Jeg lurte også på om jeg skulle ta med tverliggeren men fant ut at jeg syntes det ble mer spennende uten. Synes krokene kommer bedre frem ved at de henger ned der ''ingensted fra'' samtidig som betrakteren skjønner at tverrliggeren er der... og kan skape resten av bildet i sitt eget hode.
-geir f-

Jørn Tore K.

Hei, du har kanskje rett at bildet i første omgang ikke er i øyefallende og mangler stoppeffekt. Jeg er enig med Sveinung Johnsen. Bildet legger større vekt på historiefortellingen, der tidligere storhuskere kan erindre ''gamle dager''. Jeg vet ikke hva som kom først- playstation eller offentlig forfall?
Jørn T.
Helge R.

Hei Geir!
Her har du fanget et bilde fullt av gode historier, en har du selv fortalt. Likte det s/h uttrykket som forsterker fölelsen av fortidens lek. Er litt usikker paa om tverliggeren burde värt med, i saa fall ville den forstyrret horisontlinjen. Liker bildet slik du presenterer det.
:)Helge
Lars-Anders M.

Allt er forgengligt. Eller er det barnen som har blitt store? Bra.
Atle H.

Nostalgiskt eit bilde til ettertanke. Var først litt usikker på utsnittet men trur du har gjort det rette. sjølv om det ikkje har så mange element har det sin historie.
Georg K.

Like the mood - and the vantage point - it is the perspective of the observer - it is the view from were the thoughts, reflections are starting.
Always like a clear focus on what the image content is supposed to be - it is related to the point of precision - refining some of the impressions striking us day by day.
Nice image Geir.
Geir F.

Jørn Tore: Takk for kommentarer
Helge: Takk for kommentarer
Lars-Anders:Takk for kommentarer
Atle:Takk for kommentarer
Georg: Thanks for commments

-geir f-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu