Barna i fyret
Dette er et bildet tattt i Danmark høyt oppe i et fyr. Det var så trangt der oppe at jeg måtte krølle meg sammen på gulvet for å få med både barna og lampa.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger349
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_171191} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Jørn Tore K.

Fint lys og spennende komposisjon. Det virker som barna er litt lei av å gå trapper eller av å bli fotografert? Som fotograferende småbarnsfar er det lett å kjenne seg igjen i den situasjonen. Litt synd at gutten er litt uskarp da det også er tauet som lager en diagonal og leder oss mot han. Stolpen bak hodet på jenta er det vanskelig å flytte på. Vi kan ikke leke Gud heller. Jeg liker dette bildet. Spennende løsning i trang situasjon.
Helge R.

En utradisjonell komposisjon som fungerer, bra lys og farger. Likte det underfundige blikket til jenta. Bra bilde.
:)Helge
Geir F.

Hjertelig takk for hyggelige ord, Jørn og Helge.
-geir f-
Tone A.

Eit bilde som skildrar korleis ungane likar seg i fyret. Flott med tauet i diagonalen som guten held i . Det virkar som om synes at det er spanande der han ser utover. Dumt at han ikkje er skarpare. Jenta ser heller litt sur ut, etter å ha gått mange trapper og så fotografering igjen! Flott med lampa med fargane og forma. Eg likar barnebilde som fortel ei historie. Og det har du greid, om ikkje alt teknisk er bra.
:) Tone
Christian H.

Her får du betalt for innsatsen. Begge ser ut til å være litt småleie, men viser det på ulike måter. Jenta, som tilsynelatende er noen år eldre, viser det ekplisitt med et litt grettent ansiktsuttrykk, mens gutten ser ut til å leve seg halvveis inn i sin egen verden hvor interessen for fyret har dabbet betydelig av. Fungerer bildet som et slags selvportrett?
Belysningen er meget bra, med lys og skygge akkurat der det bør være. Selektiv desaturering? Vellykket - og pent er det uansett. Dette var bra!
Bente K.

Et bilde som forteller en historie kan jeg sitte å se på en stund, og det gjorde jeg her. Det var noen uvante vinklinger her som forsterker inntrykket av at her er det trangt. Dette var bra!
mvh Bente
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu