Going for the summit.
Et bilde jeg er usikker på. Hva mener dere?
Utstyr
  • Nikon d 70
  • Sigma
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger674
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_171145} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Alexander W.

Hei...
Et flott, spessielt bilde...
liker Diagonalene i bildet...

mvh Alexander Wabakken
Leif M E.

Er det vridd i PS e.l. Ser i overkant bratt ut, samt at de vitterlig er på vei ned ikke opp jf. tittel.
Når det er sagt synes jeg ideen er god, og er enig mht. linjene.

Mvh
LM
Helge A.

Syns det var litt stilig bilde. Det heller jo, men ikke mye, har nok noe kunstnerisk formål. SÅ likte jeg at snøen ikke ble helt grå. Ellers blir man forvirret, men det ser nå ut som at de går i svak nedoverbakke.

Helge
Inger Anne Maritsdotter V.

Eg har absolutt sans for dette Janne,
eit bilde med eit enkelt språk,
flott perspektiv på dei små menneska oppi den mektige naturen,
fine diagonale linjer i terrenget.

Inger Anne
ingeborg w.

Du har virkelig fått fram hvor stort landskapet er ved å vise hvor små de er. Jeg må si meg enig med Leif i at det ser litt mer tilta ut enn ved naturlig helling, personene ser vel framoverbøyde ut.
Janne L.

Personene er på vei oppover. Men jeg er høyere opp enn dem. Kamera er nok blitt vridd når jeg tok bildet. Bildet er ikke beskåret i ps. Flott at dere liker det. Jeg hadde egentlig kastet bildet, men min mann likte det. Og han liker skjelden bildene mine. Så derfor la jeg det inn her for å høre deres mening.
Janne
ingeborg w.

Skal bildet egentlig være i breddeformat?
Stine J.

Hei Janne,

Har sansen for enkelheten i dette bildet. Helningen virker litt unaturlig, men hvis de er på vei oppover så har du kanskje rotert bildet? Fine linjer i snøen.

mvh Stine
Kurt S.

Flotte diagonale linjer og fin struktur i snøen.
Litt pussig å se personene som ser ut som de går nedover når de egentlig går oppover -:)
Likte bildet.
Mvh Kurt
Lasse A.

HEI Janne

Synest bildet var kjempe bra. For meg ser det nesten ut som et flyfoto.
Har sakt det før og sier det igjen: ............... Synest du er kjempefilnk

Uten om det har vel de andre kommentert det meste.


d:-)
Lasse

PS
Neste møte i klubben er 19.01
Inger-Lise S.

Hei Janne! Godt Nyttår!
Jeg satt nettopp og så på bildene dine da det plinget her:-)
Jeg syns bildet er kjempestilig. Liker veldig godt komposisjonen. Flott med menneskene nede i hjørnet, diagonaler og fargetoner i sneen. Men jeg ville aldri sett at menneskene går oppover! Stilig!
Inger-Lise
Avsluttet .

Hei Janne

Godt nytt år og takk for god kommentar§:)
Dette bildet likte jeg virkelig. Flott med stort landskap og små folk. Det jeg virkelig likte, var derimot linjene i bildet.

Hilsen Tore §:)
Jan Frode A.

Utsnittet og komposisjonen er meget bra gjennomført. Flotte linjer i bildeflata, og topp med de 3 små personene nedi hjørnet. Akkurat dette viser dimensjoner i landskapet. Flotte fargetoner gjennom hele bildeflata, som blir brudt av de mørke fargene på personene.

mvh Jan Frode
Linde G.

Veldig bra bilde det her, uansett hva du har gjort eller ikke ift. bredde/høyde osv. Ser ut som du må bokmerkes for fremtiden utifra det jeg kan se av bilder du har tatt før her. Rene linjer er så deilig, less is more prinsippet synes jeg er en kunstart.

Hilsen
Linde Gilberg
Steinulf L.

Fint bilde av små mennesker i stort landskap. Alle de paralelle skisporene bidrar postitivt til oppfattelsen av bildet her. Bra.
Terje B.

-Dette viser dimensjon, fine rolige farger med fint lys!
-Ja jeg må få si meg enig med din mann: dette var bra.. og...ja spesielt!

Godt nytt år!
-Terje_
Hege J.

Hei og godt nyttår til deg! :-)

Stilig bilde med fine diagonale linjer.

Spennende at du har valgt å vri kameraet slik at du forvirrer oss angående menneskenes bevegelsesretning. Om dette er et bevisst valg eller ikke betyr ikke noe.

Fint også med de små menneskene i vår mektige natur.

Mvh Hege
Janne L.

Takk for mange kommentarer.
Ser det er flere som lurer på hvorfor de går oppover, mens det ser ut som de går nedover. Bildet ble tatt på høykant, og er presentert riktig. Jeg er mye høyere oppe i fjellet enn det disse tre vandrerene er. Det ser ut som en slette på bildet, men er egentlig en meget bratt oppoverbakke.
Hilsen Janne
Fred S.

Mest enig med deg, Janne, og litt enig med mannen din. Bildet er spesielt, men for meg er det ikke helt tilstrekkelig at det er små mennesker i stor natur og ''fine diagonaler''. Synes ikke det er nok hverken av farge eller struktur på snøen til at den blir så overvettes spennende, og den er tross alt en vesentlig del av dette bildet.Derfor kan jeg vel si at jeg liker det ''sånn passe'', og er mer nysgjerrig på hvor det er tatt. Du var høyere oppe, sier du. Satt du i en gondolvogn, eller stod du på fast fjell ? Innbiller meg av en eller annen grunn at dette er et eller annet sted i alpene, og ikke Norge....

vh fred
Nanna E.

Likte bildet godt, og bedre etter å ha lest alle kommentarene. Det at folkene faktisk er på vei opp ga en ekstra dimensjon, bildet kan sees på forskjellige måter, og i det ligger det en utfordring. Noe Escher (han med trappen der alle hele tiden går oppover) over det.
ingebjørg fyrileiv g.

Jeg liker dette bildet kjempegodt! Skaren har fine toner, nesten litt perlemoraktige blåtoner på det blankeste. Menneskene er flott plasser og forsterker de flotte linjene. Hvor er bildet tatt?

Liker det godt.

~ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu