smoking kills
selvportrett... synes jeg har fått frem hvor det bærer for sånne tullinger som oss røykere! Huden ser bare helt for jæ...ut,og er en kontrast mot den blå,friske himmelen. ene halvdel av ansiktet er så tjærebelakt at man kan si at jeg ser halvdød ut..
Jeg er fornøyd! antirøykekampanje!?!
Utstyr
  • ixus v3
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger677
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_170875} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Avsluttet .

Hei.
Jeg syns det bildet var sprekt. Eneste jeg vil si er at jeg syns overgangen i pannen virker for brå. Kanskje sånn at den ikke slutter skarpt, men trekker seg litt over mot siden. Kan jo legge til tolkningen som at døden sprer seg?

Hvis jeg var en røyker vet jeg ikke om jeg hadde sluttet å røyke ved å se en sånn kampansje, av den enkle grunn at jeg ikke syns det ser utrolig troverdig ut, men mener uansett at bildet er suverent som fotofikling og ide.

Ken
Lasse A.

Hei Kristin
Ville heller likt å sett dette bildet UTEN røyk og pålakt ''dårlig'' hud :-)
Synest jeg får det mer en nok på Tv for tiden :-( Røyker jeg????.........jaaa

d:-)
Lasse
Jørgen S.

Synes settingen er meget bra. Teksturen på ansiktet der det er ''skadet'' fikk du veldig godt til. Skulle likt å visst det;) La med en gang merke til den overgangen mellom det onde og det gode. Ser ut som du har fulgt et hårstrå i pannen, men jeg synes det passet godt jeg. Det er jo for å få frem et eksempel og det synes jeg du fikset bra! :)

Mvh

Jørgen Sulen
Georg K.

as far as I've been informed - death is unavoidable - but I might be informed badly - but what is the trouble by being killed by nicotine ?
Anyhow, the cigarette looks wet - between filter and the burning end it should be white.
Smoke is good - the pose passe cool, the dark cloud next to her head sub-optimal.
Since I'm not doing any / similar manipulation work I can't really evaluate if it is done good or not - but the effect works at least - the border between good and ''evil'' looks smooth.
Sky and clouds are a touch too flashy for my taste - and just as a thought - is it a optimal choice to picture the impact of smoking ( the evil ) side against this relative cold, rough background ? You might have your reason - which I don't know - but I would believe that the impact of your image would be stronger if ''evil'' would be set against positive, warm, secure etc. - just an idea / question.
Otherwise quite ok (imo)
Einar I.

Glad jeg sluttet for noen år siden (+ 10 KG)
men i mye bedre form og humør så ta det store spranget du også, det gjelder bare å være litt sta :-)

Hilsen Einar
Camilla S.

Hei, dette var bra mekket til.
Du har fått veldig klart frem den huden som ikke ser noe særlig frisk lengre.
Funker bra dette til en antirøykkampanje ja:)
Flott levert!

Hilsen en som aldri har prøvd å røyke heldigvis:)
-Camilla
Kamran K.

oi dreper røyking?? neimen da skal jeg slutte med engang

MVH K.K
Kristin A O.

Jada folkens.. sorry, at jeg må være den som måtte fortelle dette:men ja,røyking er faktisk ikke så veeeldig bra for deg! du kan faktisk dø av det!! ? !.. heh..
vel.. takker så mye for kommentarene deres,røykere eller ikke. jeg dikriminerer ingen!
Til Jørgen: Jeg husker ikke helt hendelsesforløpet i ps-leken min,men jeg vet jeg har brukt et tilleggs -filter for ps som heter Lucius art.

hilsen kristin som skal slutte.


i morgen.
Alexander W.

Hei flott bilde men som nevnt tidligere så blir overgangen litt vel brå. ser ut som om du har klonet inn den ødelagte huden fra ett annet bilde som er beskjært akkurat der, derfor en sånn brå avsluttning?

Mvh Alexander Wabakken
Kristin A O.

Heisann alexander!
Jeg har ikke klonet hud fra annet bilde. Jeg har brukt en plugin som heter Lucius art,som gjorde mye av arbeidet..(det meste for å være helt ærlig da!...) den bråe avslutningen følger et hårstrå,og det er sollyset som har skapt denne effekten.. det virker på meg som at halvparten av de som ser dette bilder liker at det er sånn,halvparten ikke! Personlig er jeg i kat.1,så da får det bli,men jeg kan se om jeg får tid en dag til å legge opp en versjon for kat.2 også!!:)
Litt av grunnen til at Jeg liker at det er sånn er fordi at hvis jeg ser på bildet en stund og ser Akkurat der..kommer ordene Halvdød opp!-noe som forsterker det hele bildet sier..
Ein fin dag eg byr deg!
Kris
Stein Oleiv B.

bra manipulert, var litt tøft
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu