Svart vinter
Bildet er tatt på en annen årstid men det er bortimot slik vi har det nå på mine trakter.
Utstyr
  • Canon eos 1n
  • -
  • Blender-
  • FilmtypeDias Provia 100F
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger915
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_168114} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Åse H.
det første jeg ser er den mørke isen, nesten litt malt/surrealistisk på et vis.. herlig. Og ville ha utnyttet den til det fulle i et nytt utsnitt, ved beskjæring like ovefor det mørke øverst i bildet, og i nederkant og på venstre side ca 2-3 cm. men beskjæring av bilder er jo et visst dilemma... ;)

-Åse
Reidar V.
Lekkert bilde, likte komposisjonen veldig godt slik den er. Flott også med så stor kontrast.
ReidarV
Finn M.
Delikate former i is og snø.

Jeg liker utsnittet som det er, men lurer på om jeg ikke ville foretrukket bildet i s/h.

mvh Finn
Arnstein P. F.
Takker for merknader og forslag til endringer på dette bildet. Det utsnitt som her er lagt ut er nært opp til den orginale bilderuta. Her kan det absolutt ligge store muligheter til forbedringer bare en ser og tar det rette valg. Ikke enkelt å velge kontrastnivå på slike motiv og noe forvrenging og tap av detaljer skjer ved skanning. Det å omgjøre dette til s/h var et svært så godt forslag.
Mvh Arnstein
Avsluttet .
Først vil jeg takke for god kommentar på mitt bilde. Det er bra med utfyllende kommentarer som går på billedspråket, og det virker som jeg har klart og kommunisere ut hva jeg hadde i tankene under turen til Odda. Pluss at andres kommentarer alltid beriker ens egen opplevelse av egne bilder. Takk takk.

Jeg likte dette bildet (ditt bilde) godt med en gang. Landskap er en veldig vanskelig gener. For det første er det så veldig mye natur å forholde seg til når en skal velge hvor linsen skal rettes. Her syns jeg du klarer å kommentere den tradisjonen som allerede eksistere innen landskapsfotografi og tilføre din egen stemme. Det virker som om du har tatt deg god tid og ikke bare skutt det første og beste. Men virkelig anstrengt deg for å beskrive stedet. Jeg setter stor pris på Per Berntsen som landskapsfotograf, og jeg syns du er inne på en liknende linje. Dette stedet \ motivet får en spesiell betydning. Kan minne om en offerplass, eller noe mystisk fra en svunnen tid. Vinter i seg selv er et symbol innen nasjonalromantisk tradisjon for det forgangne. Det som var men som ikke lenger er, og det som er utenfor vår hukommelse men som man så vidt kan ane.

Rett og slett er veldig vakkert og ''stort'' bilde. (Jeg våger å ønske meg flere slike bilder fra deg.)
Takk
Raymond Alv K. Egge
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu