Hemma
Ungkarls liv med 2 st hundar
Bildet inngår i albumet Bernt - Ungkars liv i norra sweden
Fotograf
Utstyr
  • cannon eos 33
  • sigma 28-70
  • Blender-
  • Filmtypeilford delta 400
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger289
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_167629} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Geir F.

Jeg har sett på serien din ''Bernt''. Interessante bilder. Formidler en god sammenhørighet mellom mann og hund. Hvordan du har fått det i dette bildet er dyktig gjort. (Riktignok er hodet til hunden lii vel mørkt) Og morsomt med denne klesnoren mellom dem og foran vinduet.
Det skjer mye i bildet. Derfor skulle jeg ønske at jeg kunne sett bildene dine i større format og mer fått tak på detaljene. Nettopp detaljene synes jeg løfter bildene dine.

-geir f-

Helge R.

Et bilde som forteller en spennende historie. Virker enkelt, men er likevel gjenomført. Likte den tette komposisjonen og bruk av s/h. Bra bilde.
:)Helge
Gunnar G.

Selv om bildet bærer preg av ''journalisme'' bør du aldri glemme slike enkle regler som at horisontale linjer bør være vannrette - også i fotografiet. Bildet ditt er skjevt! Bare hvis oppretting ødelegger bildet, er et journalistisk bilde OK også om det er skjevt.
Gunnar
Kristoffer L.

>''Bare hvis oppretting ødelegger bildet, er et journalistisk bilde OK også om det er skjevt.''

Dette var en av de mer merkverdige regler jeg har hørt om sammenhengen mellom skjevhet og journalistikk.

I likhet med flere her inne synes også jeg at denne serien er spesiell og flott, og jeg håper at du har flere bilder som du kommer til å legge inn etterhvert.

Min eneste innvending mot bildene så langt er at de fremstår som noe grå og kontrastløse. Hvis du har et bildebehandlingsprogram med funksjonen ''Levels'' eller ''Nivå'', kan du gjerne prøve deg fram med å dra spaken for Shadows litt til høyre. Dette vil gi bedre sverting i skyggepartiene, og - mener jeg - gi bildene en bedre visuell slagkraft.

Forøvrig er dette både interessante og gode bilder, etter mine begreper. ;-)

- Kristoffer
Geir F.

Støtter Kristoffer L. fult ut!
-geir f-
ulf f.

Tack för alla kommentarer Kul att vara med i Norge.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu