Kannesteinen
I Nordfjord finnnes det en stein som har fått sin form av at havet har slått mot steinen fra to sider.
Vrengt på fargene og kontraster og fått frem et ok utrykk. Synes jeg.
Bildet inngår i albumet vann -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger432
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_167014} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Jan v.

Et spesielt motiv fra naturen, men med veldig vanskelig belysning. Skarpt lys og glinsende sjø. Likevel kommer motivet tydelig frem. Fin detalj med fulglen som svever over.

Kanskje et bilde som er tatt en tid tilbake? Et rusk til venstre i horisonten er merkbar. Det helt svarte feltet tynger ned bildet. Det blir mye finere synes jeg om du tar det bort.

Artig å se dette motivet.

Mva Jan
Geir F.

Hei Jan
Interesant at du nevner at det ser ut som et gammelt bilde. Det er faktisk ikke det. Bildet er tatt en sommerdag i fjor, men jeg har vrengt på fargene for at det skal virke ''tidløst''.

-geir f-
Jan v.

Hei Geir.

Takk for tilbakemelding.

Ja, fargene ledet meg først inn på den tanken, men det var det jeg tok for å være et rusk, som fikk meg til tro at bildet var avfotografert eller scannet, og følgelig tatt for en tid tilbake.

Mvh Jan
Jan-Christian S.

Hei Geir!

Takk for gode og konstruktive kommentarer på bildene mine..

Dette synes jeg er ett uvanlig og flott motiv. Er enig i med Jan, att det svarte tynger, men synes også det svarte skaper spennende kontrast mot det lyse. Hvis jeg skal få assosiere mye! :) Så er representerer dette det mørke og lyse i livene og vi er steinen som slites av tidens vann... men å beskjære noe kunne kanskje vært gjort, men synes ikke det ødelegger bildet heller.

Mvh

Jan-Christian
Tony M.

Hei!

Takk for tilbakemelding!:)

Mange flotte bilder her, men dette apellerte virkelig til sjela. Det mørke under bildet føler jeg bare underbygger det ''mystiske'' og/eller ''harde og farlige'' ved steinen på midten. En blanding mellom fiksjon og virkelighet. Härligt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu