Snipp, Snapp og Snute
Et resultat av det fine været vi hadde på tirsdag.
Har prøvd meg på manipulasjon her. Fungerer det?
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-12-02 15:43:08
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2005-12-04 20:41:48
    Versjon #3
Utstyr
  • Sony DSC-P200
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger396
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_166736} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Eli B.

Dette likte jeg veldig godt. Det dannes en fin linje med de tre snødottene som skaper en god harmoni i bildet. Herlig sollys, og snøen er herlig fri fra utbrente partier. Den blåaktige bakgrunnen gjør også sitt til å heve bildet. Kan godt henges på veggen dette!
mvh Eli
Tone A.

Vakker vinterstemning med flott lys. Flott forgrunn med 3 bua strå som er bua og mest dekka av snøe. Hovedmotivet med 3 store bua strå, gjentek formene og linjene Flott med dei småe snødottane øverst i buen på stråa, desse gir ein fin effekt. Skarpe detaljar på desse rim- og snødekka stråa med flott lys.
Bakgrunnen er passe dus og med fine blåtonar. Pirket er at eg ville ha kutta ca. 1cm øverst pga av den stråhaugen forstyrrer litt. Flott vinterbilde der du har fått til ein fin manipulasjon, Bente.
:) Tone
Ina W.

ja, det fungerer! veldig fine farger, motiv, vinkel! vinterstemningen er helt klart tilstede!
Avsluttet .

Ja, dette var flott. Det er bestandig viktig med repetasjon av motivet, gjerne mindre skarpt, i slike makrobilder - og her har du løst det i etterkant - inspirerende. Noe slik må jeg prøve selv.
Dessuten var det en utrolig bra blåfarge du har fanget / fått fram og de gyldenbrune fargene i stråene virker balanserende mot denne.

Jeg ville kanskje likt bildet beskåret enda nærmere - men det blir kanskje for kvadratisk.

.Kim
Bente K.

Takk for fine kommentarer fra dere alle. Jeg har lagt ut en ny versjon med et tettere utsnitt etter forslag fra Tone og Kim. Synes selv at versjon 2 ble bedre, så takk for forslaget.
mvh Bente
Arnfinn N.

Dette var flott. Synes nr 2 funker best. Jeg ser at du mener mitt bilde bilde nr. 208161, var bedre. Mitt bilde virker skarpere. Kanskje har jeg bedre optikk. Lysforholdene er nok heller ikke like.
Jeg gjorde et forsøk med bildet ditt hvor jeg økte saturation på rødt og gult. Med å gjøre det blir fargen på stråene enda finere mot det blå.
Synes arbeidet med manipuleringen var bra. Ville kanskje fjernet restene av strået (nesten vannrett - i høyre hjørne) som krysser det venstre strået i midten.
mvh Arnfinn
Espen A. I.

Bra sett og et nydelig bilde, også teknisk sett. Ser nesten klonet ut. Fargene og lyset gjør at stråene får nytt liv nå i denne vintertid.

mvh Espen
Bente K.

Takk for tips Arnfinn, at jeg kunne øke metning på enkeltfarger var jeg ikke klar over. Du har rett i at metning på rødt og gult fremhevet stråenes farge mot bakgrunnen.
Espen, de er klonet....
mvh Bente
Bjorn F.

Hei Bente.
Godt sett og flott gjengitt, snekrystallene kommer skarpt og fint frem.Likte godt de kalde blå tonene i bakgrunnen.Teksten til bildet sitter som et skudd. Går for versjon 3.
Hilsen Bjørn.
Avsluttet .

Hei, et flott vinderbilde med veldig fine detaljer. Kunne muligens tenkt meg en litt mere uskarp bakgrunn men da måtte nok skarpheten på snøkrystallene lide.

Mvh Kyrre Lien
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu