Markens grøde
Bildet er tatt på Valdres museum.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-11-24 22:43:19
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2005-11-24 23:12:57
    Versjon #3
Utstyr
  • Sony DSC P200
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger322
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_165841} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Dag T.
Pene farger og egentlig ganske bra tenkt med gjerdet til venstre. Det fungerer ikke helt, og det er nok delvis fordi den nærmeste delen av gjerdet ikke er helt skarpt. Dessuten hadde det vært fint å se litt mer av det, for å vise forbindelsen med gjerdet bak.
Tone A.
Her har du fått med mykje av miljøet rundt tømmerhusa med dei ulike tregjerda rundt. Treahusa skulle eg gjerne sett litt meir av, spesielt det med gras på taket. Mange ulike linjer i bildet. Byggkornet i forgrunnen, marka og alle trea viser frodig vegetasjon som passer godt til tittelen. Byggkornet skulle ha vore litt skarpare. Elles fine fargar og fint lys. Eg lurer på om du kulle ha kutta det nederste uskarpe gjerdet. Fine detaljar på gjerdet til venstre. Og fint stemningsmotiv frå eit bygdemuseum, Bente.
:) Tone

Jan O Ø.
Hei. Et pent sommerbilde å se tilbake på i en mørk høst. Liker versjon 3 best.
Mvh Jan O.
Odd Tore S.
Første innskytelse her var museum, for ellers er det ikke mange så korrekt utførte skigarder i omløp lenger.
Bortsett fra at gjerdet er uskarpt i forkant er dette en OK idé og gjennomføring.
Men det jeg helst ville sett, var knviskarp bit av mosegrodd gjerde med husene ute av fokus i bakgrunnen. Du har lys til slikt her! Men det blir et annet motiv.
Odd Tore
Bente K.
Tusen takk for kommentarer. Dette bildet ble tatt da kameraet mitt var nyinnkjøpt, jeg hadde ikke lært meg å bruke den manuelle innstillingen enda, og brukte derfor automatinnstillingen. Motivet liker jeg selv veldig godt, og er derfor takknemlig for innspillene til hvordan dette bildet kan gjøres bedre komposisjonsmessig til neste gang jeg skal på bygdemuseum.
mvh Bente
Espen A. I.
Klassisk gamle trakter med fin sommerstemning. Liker måten du formidler alt på en gang her, med tanke på gjerdet og husene samt stråene.

Mvh Espen
Kurt S.
Godt å se litt grønnfarge nå på seinhøsten-:)
Et godt utsnitt av gammel og fin bebyggelse.
Foretrekker V3 med en del av gjerdet til venstre som innramming.
Dersom du skulle fått gjerdet, i de andre versjonene, helt skarpt vil det være et tips å trekke seg litt lengere unna gjerdet og bruke maks vidvinkel på kameraet. Du kunne så tatt et utsnitt av det du ville ha med på bildet.
Dersom du kommer for nært og bruker litt zoom blir forgrunnen lett uskarp.
Et fint og sommerlig motiv.
Mvh Kurt
Kristel S.
Hei Bente :)
Jeg er så enig med Kurt, dette bildet er utrolig godt å se på, nå når det er jordfarger og mørke som regjerer. -En veldig frisk og fin grønnfarge. Ellers ville også jeg hatt med gjerdet nederst, bare skarpere. Det skapte en mer lun atmosfære. Uten gjerdet ble det veldig åpent, og kanskje ikke den dybden i bildet. Hvor store deler av gjerdet du burde ha med i venstre side synes jeg var vanskeligere, men jeg tror jeg likte best #1, hvor det henger litt mer sammen med det andre, øverste gjerdet. Jeg likte utrolig godt denne sikk-sakk veien opp til gården. Åh, for en utsikt det må være der da...
Mvh Kristel.
Fred S.
Ble kanskje litt for mye skigarder, men jeg ser at du har fjernet den nederste planken på en annen versjon, og takk for det; blir bedre da. Ellers norsk og pent dette, hadde jeg vært gammel norsk-amerikaner med hjemlengsel hadde jeg sikkert elsket bildet, men siden jeg ikke er det tror jeg at jeg nøyer meg med å si at det er helt OK, men ikke av de bildene som fester seg permanent.

vh fred
Bente K.
Takk til dere siste for fine kommentarer og enda flere tips. Dette er arkitektur og kultur jeg selv er fasinert av, og kan gå timesvis på slike steder.
mvh Bente
Morten W.
Et pent bilde! Og du har fått mange gode komentarer. Men aner jeg et lite grønnstikk?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu