Hazy morning
Utstyr
  • Canon 20 D
  • Canon Zoom lens EF 70-200mm 1/4 L
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger603
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_165774} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Harald H.
Dette var et stilig bilde. Liker veldig godt stemningen i bildet. Liker at det er så store kontraster, overgang fra helt sort til hvitt. Jeg synes det ikke gjør noe at alt er brent ut til venstre for hytta. Gjør bare stemningen enda mer kontrastfylt og mystisk. Den hvite rammen gjør seg også godt.
Åsmund I.
Dette likte jeg godt. flotte kontraster og spennende stemning. Helt enig i at det utbrente området til venstre er med på å fremheve stemningen. I følge min kone, som er psykolog, likner bildet svært på et av bildene i Rorschachtesten. Hvordan du skal tolke det er opp til deg ;)

Mvh Åsmund
John-Tore G.
Takk for kommentarer. Rorschachtesten vet lite og ingenting om. Kanskje jeg skal innom den senere i studiene:-) Kunne vært morsomt å se det bildet hun sikter til. Bildet er jo redigert en del, og jeg har blant annet brukt et mistifier-filter.
mvh John-Tore
Inger Anne Maritsdotter V.
Dette var flott tåkestemning i beste Fred Strømme-stil; ta det som et kompliment. Eg syns resultatet blei svært bra.
Kva er eit mistifier-filter ?

Inger Anne
John-Tore G.
Hei Inger Anne. Sikkert andre som kan svare bedre på hva dette konkret gjør.''Mist'' er vel Engelsk for dis hvis jeg ikke tar helt feil..Så det forsterker vel effekten av dis da:-) kremt tror jeg.....
mvh John-Tore
Odd Tore S.
Nok dramatikk i effektene her, forholdsvis stort område helt uten tegning på denne skjermen. Det beveger seg helt i grenseland etter min mening, tenker da spesielt på de litt rødfiolette kantene på tåka.
Egentlig synes jeg at dette var spennende da jeg åpnet det, men det er ikke et bilde som vinner hos meg ved nærmere betraktning, da tar effekten overhånd.
Noen tolkning skal jeg ikke gi meg inn på, men jeg har en følelse av at det heller litt mot venstre, kanskje en følge av et heller trangt format (få pixler!).
Odd Tore
Kristian F.
Det skal du ha John-Tore, dette bildet synes jeg vel i grunn er et av de beste du har her på dotten - Ok, så er jeg en sucker for sorthvitt med sterke kontraster, men dette fikk du til knallbra :)
Rett opp bildet og blås det opp litt så er du der - opp på veggen!

Ha ei fin natt!

kristian

Steinar Dahlen V.
Eg har sett på mange av dine bilder . og må seie at dette var et av dei flottaste eg har sett. Du har eit godt auge for fine bilder.
har også lagt merke til at bilda dine har som oftast med sjø eller vaten.
kan få mange fine bilder av den grunn.
Dette bilde gav en trollsk stemmning over det. tåken , speilbilde av motivet i sjøen, og at inni tåken so ser vi trær og mark.
Likte bilde godt, einaste eg vil sette litt fingeren på er det kvite
på venstre side.

*Steinar*

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu