Ørkensteinskvettens jakt
Ørkensteinskvett er en sjelden fugl i Norge. Etter den lange turen fra sentralasia/ midtøsten smaker det derfor godt med en saftig norsk sandflue...
Bildet inngår i albumet Fugler i Norge -
Utstyr
  • Canon 20D
  • Canon 600mm f/4 L IS USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger707
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_165328} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Nina E.

Heisan, denne var flott. Her har du fanget den med utspilte vinger. Artig å se i den posituren. Miljøet/omgivelsene passer jo godt i og med at det er en ørkensteinskvett. Fine farger og god skarphet på fuglen. Bra at den nederste vingen har litt bevegelsesuskarphet,- det gir litt mer liv til bildet. Uansett bra!
Mvh 9na
Christian H.

Dette var jo ikke dårlig - mildt sagt. Kan hvertfall ikke klage på fokus eller innhold i bildet. Mulig jeg ville kuttet litt fra høyre.
Morten W.

Dette synes jeg var bra!! Overlevde flua?
Svein B.

Jøss- er dette mulig!!?? Imponerende utført, og i tillegg av en av våre skjeldnere gjester- bare å ta hatten av å bukke dypt her!

Mvh
Svein B
Marius J.

Veldig bra fanget og når du har fått med flua i tillegg er det helt knall ! Kjempebra. Mulig du kunne kutte litt i høyre del og under men står bra slik det gjør her også :-)
Nils B.

Meget vakkert og ikke minst severdig. Jeg spiser ikke hatten, tar den heller ikke av for jeg har ikke hatt, men capsen tar jeg gjerne av og bukker dypt. Tøft.
mvh Nils
Jonas L.

Knallbra!

mvh JL
Ole Petter D.

Imponerende!
Flua ser nesten montert ut, men tar det for gitt at dette er ekte saker.
Ole Petter
Eyvind R.

Et svært bra fluktbilde av en eksklusiv art. Jevnt fint lys og god skarphet på fugl og flue.. Jeg beskåret litt bak fuglen.

MVH Eyvind
Christian T.

Takker for fine tilbakemeldinger! Etter flere dager og enda flere timers innsats satt dette bildet som det skulle :) og ja selvsagt er flua ekte, men nei den overlevde ikke...
Rolf Inge A.

bilde nr. 206374 Ja, hvis flua er ekte, så får du 10 + i karakter !! Supert bilde med ''Action''!!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu