Fluesopp
Jeg hadde planlagt å lage en montasje med de fire sikre. Men kantarell, steinsopp, skrubb og fåresopp var ikke noen lette motiver fant jeg ut. Derfor ble det en mer lettfotografert fluesopp alene.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-11-17 20:32:37
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger379
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_164681} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Bente K.
OOps....Jeg bommet da jeg skulle legge bildet inn på billedgalleriet, men nå ligger det her ved en misforståelse som mitt første bilde på bildekritikken. Det kan jo bli spennende det og.
mvh Bente


Nina S.
Høst for alle penga, synes du formidler det veldig bra, sånn tåke og skogsbunn og en knall rød fluesopp, veldig dekorativ igrunnen.
Sånn komposisjonsmessig synes jeg det ble litt trangt i bunnen, bakgrunnen derimot liker jeg veldig godt og derfor er det fint med mye luft over.
Mvh Nina
Tone A.
Flott hauststemning med fluesoppen som har sterke klare fargar mot bakgrunnen som er dus pga tåka. Skarpe detaljar på fluesoppen, den friske rødfargen er eit blikkfang i bildet. Fine duse fargar i bakgrunnen. Artig detalj med holet i soppen der ein skimtar litt grønt. Fint skogstemningsbilde!
:) Tone
Ann F.
Ville beskåret litt i toppen for bedre balanse siden det er såpass lite i bunnen.
Hullet i stilken er et positivt element som viser forråtnelse og er et lite ekstra blikkfang.
Var det så mye tåke, eller har du fikset den etterpå?

Mvh Ann
Chr. G.
hehe, tilsynelatende stemningsfullt bilde fra skogen. Men det ser ut til at du ikke har vært helt heldig da du la på 'tåka'. Det mangeler litt i hullet i stilken og til venstre under hatten. Men soppen er fin!
Odd Tore S.
Pent portrett av ung fluesopp.
Litt overraskende at det er hull gjennom en så ung sopp, men denne har jo utseendet med seg, og var derfor uimotståelig.
Kutt i toppen ville vært OK, skarphet nok til å tåle den forstørrelse som dette vil gi.
Tåka gir inntrykk av lokal morgentåke slik jeg til tider opplever det, dvs helt i nærmiljøet (inne i hodet). Det ser ikke så ekte ut når det er tåke foran soppen, samtidig som det ikke er mye som tyder på bruk av minst 1000 mm tele? Men slikt har også jeg laget, et velrettet pust på frontlinsa er alt som skal til. Med litt trening kan du da også bestemme hvilken del og hvor mye av bildet som skal dekkes av tåka!
Odd Tore
Bente K.
Takk for kommentarter, jeg har nå lagt ut en v2 der jeg har kuttet litt på toppen. Er enig i at det ble for mye luft over.
Har også rettet opp Chr. G. bemerkninger om ''slurverfeil''.
Derimot har jeg ikke klart å gjøre noe med overgangen til skogbunnen ved soppens nedre del bedre, det er kanskje umulig.
Artig tåkeleggingsmetode du kom med Odd Tore!
mvh Bente
Ann-Olaug T.
Litt trolsk stemning her, klart fint motiv, tåka som dusa ned bakgrunn passet fint på dette bilde. V2 tykkjer eg er best.
Mvh Ann-Olaug
Avsluttet .
Oj den ser farligt god ut.Du har fått bilden att se romantisk ut och fångat det vackra.trolsk stämmning fin komosition Bra jobbat/Annika
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu