Som perler på en snor.
Morgendogg i oktober ga dette bildet. På nært hold kunne nok dråpene vært skarpere. Sett på litt lengre avstand synes jeg det fungerer.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-11-13 21:56:23
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger362
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_164393} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Knut Andreas K.

Så veldig bra ut på thumben, men i stor utgave er skarpheten altfor dårlig.

Kompen er bra, lyset er bra, men som du nevner, holder ikke skarpheten...

mvh.
Knut A. Kvåle
Stine J.

Hei Bente,

Et klassisk og flott motiv av ''perler'' på en snor. Fint du ikke har midtstilt sentrum på nettet. Jeg tok bildet inn i ps og ser du har endel å hente ved å kjøre litt usm (130 - 1 - 10) og ved å foreta en liten justering i curves eller levels kommer nettet enda bedre fram fra bakgrunnen. :-)

mvh Stine
Bente K.

Takk for raske kommentarer og gode råd. Jeg har nå lagt ut en ny versjon etter Stines forslag. Dråpene kommer bedre frem der ja Stine.
mvh Bente
Nina S.

Synes dette ble dekorativt og fint og god skarphet på dråpene.
Fikk lyst til å vise deg dette bilde nr. 190340 , litt annen bakgrunn og litt annet uttrykk.
Mvh Nina
Camilla S.

Heisann

Pent og dekorativt, ser nesten ut som perler på en tråd:)
Synes dette var fint jeg, skarpheten er ok, men kunne jo såklart tenkt meg det enda skarpere. V2 er definitivt best med mer usm.
Komposisjon, topp!

-Camilla
Tone A.

Vakkert dråpebilde med dus bakgrunn med flotte fargar. Skarpe dråpar med unntak av dei i høgre hjørnet øverst. Flott komposisjon og perlene ser ut som eit vakkert smykke. V2 blei absolutt best med skarpare dråpar og lysare bakgrunn. Flott fanga motiv, Bente!
Takk for veldig oppmuntrande kommentar på mitt bilde: Kinasøte, Bente!
:) Tone
Åsmund I.

Liker dette godt. flott komposisjon og fin bakgrunn. Enig i at det mangler litt på skarpheten, men det kom seg litt i v2. Pent lys har du også her. Behagelig og rolig å titte på.

Mvh Åsmund
Espen A. I.

Knallfint, ikke noe som trekker ned. Det ene er nevnt så jeg gidder ikke å minne deg på det en gang til;) Bakrunnen likte jeg spesielt bra!

Mvh Espen
Christian H.

v2 sitter bedre. Fin plassering av nettets sentrum i bildeflaten. Passelig rotete bakgrunn. Et eller annet har skjedd i bildets øvre høyre hjørne, det trekker litt ned. Uansett er det et fint bilde.
Bente K.

Takk for oppløftende kommentarer alle sammen. Jeg var faktisk i tvil om jeg skulle legge ut dette bildet, derfor var det spesielt hyggelig at så mange likte dette dråpebildet.
mvh Bente
Rakel S.

'Næ!'' Tenkte jeg og smilte bredt da jeg så dette bildet, syns det var kjempestilig, likte v2 best, men kunne nok vært skarpere i høyre hjørne oppe. Om det er mulig, hadde det nok vært bedre om du fikk bort den lyse streken på venstre halvdel:s
Bra observert og flott motiv:)
mvh Rakel
Odd Tore S.

Fin plassering av sentrum ute av sentrum. og supert perlemønster på OK bakgrunn
v2 er bedre.
Odd Tore
Kristel S.

Nydelig motiv! Jeg ser at det blir betegnet som klassisk ovenfor, men må innrømme at jeg ikke kan huske å ha sett et slik nett (men jeg er ingen morgenfugl som løper barbeint ut i gresset i morgenduggen og studerer naturen;). Tror kanskje det er fare for at jeg begynner med det snart, etter å ha sett slike bilder som dette).
komposisjonen sitter virkelig her!
Mvh Kristel.
Tor T.

Veldig flott fanget. Det er mye fint å se før solen har gjort for mye. Helt klart at versjon 2 er mye bedre enn den første.
mvh
Tor
Mari W.

Dette var kjempefint! Nydelige farger og utsnittet liker jeg godt. Selvsagt synd med skarpheten, men som du sier funker det (veldig) bra på litt avstand..!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu