Kadett i natt med klatt
Jeg våger meg inn på kritikken!
Jeg likte resultatet, men lurer fælt på om andre gjør det. Bildet er av min Kadett, som blir opplyst av et forbikjørende kjøretøy. Bak/rundt bilen er det sanddyner. Den mørke ''klatten'' over veien er jeg ikke sikker på hva er, men muligens et helikopter, da det kom svært mange av dem inn for landing i går kveld. Jeg vurderte å ta det bort, men fant den ganske morsom, om en zoomer litt inn på den.
Utstyr
  • Nikon D50
  • Nikkor AF-S DX 18-55/3.5-5. 6G
  • Brennvidde55mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1,30s
  • FilmtypeISO 800
  • Nei
  • AnnetStativ, men både jeg og stativ holdt på å blåse over ende.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger535
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_163822} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Tom B.
Jeg synes dette var veldig fint jeg. Fortjener nok et relativt stort format. Jeg savner litt farger - hvorfor ikke gjøre som meg, lage det på lerret og så kline litt akrylfager på det ?
TomB.
Kristel S.
Ja det var absolutt en god idè!! Tusen takk for den!
Fred S.
Kadett ? Har ikke greie på biler, og kommer ikke på i farten om det er Ford eller Opel, men tror sistnevnte. I alle fall høres det ukurant ut, de produserer ikke slikt lenger, gjør de ?
Vel, det var ikke biler vi skulle snakke om, men bilder: Egentlig ikke så ueffent dette, men litt skisseaktig og uferdig. Skjønner godt at Tom B. ville ha påført farger, men for så vidt fungerer det OK uten også, som en slags grafisk skisse. Er det snudd ''negativt'', forresten ? Ser slik ut, og det er vel nettopp den effekten som gjør bildet interessant.
Klatten din minner unektelig om et helikopter, men det må i såfall ha holdt seg svært så rolig svevende, når en sammenligner med fartsstripene fra bilen.
Uansett, ganske stilig, uten at jeg blir helt revet med.

vh fred
Kristel S.
Hei Fred, takk for din oppmerksomhet!
Opel Kadett er det ja, og om de produseres lenger er jeg faktisk ikke helt sikker på. Denne typen blir det i alle fall ikke, dette er en 71 modell.
(Bilens historie er så koselig, at jeg kan ikke la være;
Jeg kjøpte den for noen år siden av en 80 år gammel dame i sverige; hun hadde hatt den i 30 år, og hun gråt da jeg skulle til å kjøre. Hun hadde slettes ikke lyst til å selge den, men var tvunget av familien da hun ikke fant veien hjem lenger. Jeg stod med klump i halsen, og følte meg som en forbryter, hadde helst lyst til å ta flyet hjem igjen. Men så utrbrøt hun i tårene, med glimt i øyet: ''Ni vet, pojkerna stormer til varje gong jag ska fylla bensin, dom tykcer verkligen om min bil''. Vi lo hjertelig sammen, og så sa jeg noe som jeg ikke aner hvor kom fra; ''Jeg kan jo sende deg bilder av bilen...'' Jeg følte meg helt rar over de dumme ordene som kom ut av meg, men vet du hva? Hun avbrøt meg nesten på siste ordet, dro en lapp ut av lommen og sa; ''Det var just det jag hoppades ni ville seja!'' På lappen hadde hun allerede skrevet adressen sin :)
Så denne bilen føler jeg altså et enormt ansvar for, den må holdes fin slik at bildene som sendes til Malmø er tilfredsstillende. Og nå er det jeg som kommer til å gråte neste gang den skal ha ny eier.)

Bildet er et snudd negativ ja, det var det eneste jeg fikk ut av en hel kveld med mislykkede bilder. Jeg lurte litt på om det var en billig løsning, men skitt au.
Jeg kom selv på, at det kan umulig være et helikopter, nettopp pga det du selv sier. Ikke la jeg merke til noen stillestående helikopter der. Hele klatten forblir et mysterium. (Og bildet er kanskje bedre uten?).
Jeg er i gang med å fargelegge i PS i første omgang, det ser ut til å kunne gjøre seg ganske bra. Så får jeg se om jeg synes det er verdt å koste på det et lerret (det er vel ganske dyrt?)... Uansett kjekt å få slike ideèr til å ha på lager!
Vh Kristel.




ingebjørg fyrileiv g.
Dette likte jeg.
Og jeg liker vanligvis ikke bilbilder.
Men kadetter er, om jeg må si det, tøffe biler.
Grafisk uttrykk med fart i.

Ha en fortreffelig helg!

hilsen ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu