På kafe
Utstyr
  • Canon 20 D
  • Tamron Tamrom SP AF ASPHERICAL XR DI LD
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger378
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_163777} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Knut L.
Spennende dokumentasjon fra dagliglivet bl.a. fra pausen på kjøpesentrets kafé.
Fin komposisjon og nydelig teknisk utførelse ellers på fargetoner,- som understreker den litt tankefulle stemningen.

Jeg liker bildet meget godt.

mvh
Knut
Hans Jacob H.
Et herlig hverdagsmotiv med varme, som jeg har stor sans for. Et forventningsfullt barn og to handlende ved disken. Kanskje er det mamma og søster som står der mens pappa tar bildet?

Det er imidlertid et par-tre ting jeg stusser litt på; jeg var ikke så glad for uthevingen av dressmannskiltet i bakgrunnen. Mulig det er et lysskilt som er veldig tydelig, men jeg ville ha dust det ned betraktelig. Det er et blikkfang som konkurrerer veldig med barneansiktet og ''kafèhistorien'' mellom personene i bildet. Kjøpesenterfølelsen ville jeg nok uansett hatt med et mye mindre framtredende skilt. Valg av fokuspunkt virker også litt tilfeldig, det ser ut som ligger midt mellom for- og bakgrunn. Mulig det er bevegelse i barnet foran som gjør det, men det virker uansett litt uheldig på meg.
Barnets blikkretning kan også være litt underlig, siden det bare er en tom bordplate foran. Men det kan gjerne være forventning som kommentaren over antyder.

Men uansett synes jeg dette er et meget vellykket bilde på mange måter, med både nerve og innhold, og som ikke bare spiller på det estetiske. Jeg har også langt på vei sans for den tekniske løsningen du har valgt, med noe softing og utheving av enkelte detaljer i farger (bortsett fra det nevnte skiltet, og det er mulig at de blå lyskronene også kunne vært dempet bittelitt). Komposisjonsmessig var det også meget bra.
Jonny E.
hei hei

Eg liker, som Knut, dette meget godt.

Måten du har behandla bildet lager en fin stemning.

Ansiktet og ikke minst hendene gjør mye av bildet.

Et bildet som kan leses på mange måta og
eg kommer til og se på dette flere ganga.


Ha en god kveld

. JonnyE

John-Tore G.
Hei dere. Mange takk for tilbakemeldinger. Dressmannskiltet er kanskje for dominerende. Tanken med å utheve dette var at jeg syntes det skapte en fin dybde i bildet. Barnet var i bevegelse og det er ofte 2 åringene:-)
nok en gang, takk for tilbakemeldinger
mvh John-Tore
Odd Tore S.
Pode som underholder seg selv så godt han kan mens mamma og storesøster kjøper nam-nam eller lignende?
Blikk og uro kan tolkes slik.
Blanding av farger på mennesker og s/h på ting er ikke uvanlig, men her har både Dressmann og lampene fått farger, og det ganske kraftig. Jeg tror at det hadde gjort seg med noe mer dempet her.
Diagonalen mellom personen her er det jeg synes bærer motivet.
Odd Tore
John-Tore G.
Må bare nevne det. Jeg setter stor pris på deres tolkninger og betraktninger rundt bildene. Det motiverer!
mvh John-Tore
Fred S.
Dæven, John-Tore, dette var tøft ! ..og litt uventet, fra Sjona-solnedganer til noe som minner meg om en slags mild for for amerikansk ''hverdagsrealisme''. Med Dressmannskiltet såpass ''sentralt'' blir dette en slags tilsvarende norsk hverdagsrealisme, og slik du var valgt å presentere det fungerer det så det griner. Innbiller meg at dette er svært bra eksponert , ikke minst tatt i betraktning at lysforholdene ser ut til å være litt kompliserte, og den selektive fargingen fungerer fint. Nye toner , dette, og jeg likte det.

vh fred
Avsluttet .
Veldig flott skildring av Café besøk. Synes du tenker riktig ved bruk av mer fargemetting på de bakre skilt og taklamper. Tror faktisk det hadde holdet med mer fargemetting bare på taklampene. Men det er jo lett å si i ettertid.

Likte det veldig godt. På noen steder i bildet, som f.eks vinduer og ansiktet til krabaten i forkant har du fått til en slags highkey setting. Deter liksom kontrollert overeksponert og det liker jeg godt.

Veldig fint ble det !

Svenn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu