Bildet inngår i albumet Diverse småkryp og insekter -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger556
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_163288} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Steinulf L.

Klassisk småkryp, skarpt og fint plassert i det gyllne snitt.
Torbjørn K.

Enkelt, spennende og bra macro dette her. Liker godt den stilrene komposisjonen med flua i det gyldne snitt, diagonalen gjennom bildet og den rolige bakgrunnen. Jeg savner dog kanskje litt dybde i dette bildet. Slik det er nå, så er det litt ''flatt'' og sidestillt. Hadde du gått litt mer til høyre tror jeg du ville fått et bedre bilde. Du ville også fått med ''ansiktet'' til flua bedre. Fargesammensetninga i dette bildet er bra, og jeg synes utsnittet ble fint. Er i utgangspunktet ikke så fan av så veldig mye triksing og miksing med alle mulige rammer, men synes denne her passet bra. Bra detaljering og skarphet, men kunne kanskje tenke meg litt mer dybdeskarphet (men ikke så mye at bakgrunnen begynner å bli rotete). Har jo prøvd meg på macro selv og vet at nettop dette er virkelig vanskelig å få til, så jeg kan ikke være for streng her.

Torbjørn
Rolf J.

Bra makro, synes at du har plassert skarphetsplanet fint, men det er ikke helt skarpt. Litt hard USM? Ikke av dine beste dette. Du vet du har lagt lista høgt med tidligere bilder.
Liker komposisjonen med det diagonale bladet og den duse bakgrunnen, men det blir litt tomt i nedre høyre hjørne.
Selv fluer kan være vakre når en får se dem slik som dette.
Rolf
Stine J.

Hei Cristina,

En god macro med bra skarphet og gode farger. Enkel og fin komposisjon, selv om jeg kan være enig med Torbjørn i at det hadde vært mindre ''flatt'' hvis du hadde stått litt til høyre og skrånet kamera mot fluen. Bra dette!

mvh Stine
Avsluttet .

Stilig. Men bladet burde ha vært litt skarpere :)
Jan Frode A.

Jeg syntes dette ble helt greit, med fin plassering av skaprhetsplanet. Rolig bakgrunn som framhever hovedmotivet; flua og strået. Gode detaljer.
En annen mulig vinkling på motivet er nevnt, og har sikkert noe for seg.
Bortsett fra det syntes jeg komposisjonen med plassering er bra.

mvh Jan Frode
Reidar T.

Enkelt og rent macro bilde. Flott komposisjon med bladet som diagonal og fin plassering av flua. Du har fått fokus på selve flua med ganske liten dybdeskarphet.
Flott.

RT
Jan O Ø.

Hei. Fint bilde. Ser litt lyst ut på min skjerm. Kunne kanskje hatt et tettere utsnitt.
Mvh Jan O.
Espen A. I.

Hei!

Her er Mister Flue på rett sted og du er der på rett tid. Flott bilde, flua ligger flott i billedflata, noen har allerede nevnt det gyllne snitt. Fargene ser ut til å stemme veldig bra, det er flotte duse toner her også. Ikke noe pirk fra min side.

Mvh Espen
Cristina B.

Overraskende og hyggelig med så masse tilbakemeldinger, tusen takk til alle.

I utgangspunktet strever jeg å få til en ganske så ren bakgrunn til insektet. I tillegg legger jeg mer vekt på større flate enn å komme så nærme som mulig. Originalen har enda mer flate nederst, øverst og til høyre.
Det jeg prøver å si, er at denne gangen er jeg helt enig med Torbjørn og Stine, at bakgrunnen ble for tam dog. Derfor la jeg inn en liten lysere sirkel rundt fluen, så det skulle lette til den nok for kjedelige bakgrunn tross alt.
Har sikkert vært litt hard med usm, rart forbi mente bildet var skarpt nok i utgangpunktet, men etter at jeg begynte å jobbe med det, så ble det liksom ikke skarpt nok allikevel.
Enig, en annen vinkel hadde gjort seg mer spennende, denne er jo den klassiske og mer lette vinkel å jobbe ut fra.
mvh Cristina

Jeg er meget heldig som får så masse kontruktive, positive og hyggelige tilbakemeldinger. Jeg må nå og i fremtiden gi flere kommentarer selv. Det er tross alt den beste metoden å takke for all støtte og utrolig flott hjelp, som har gjort meg til bedre fotograf. Og enda bedre vil vi alle bli!


Inger-Lise S.

Meget bra macro med god komposisjon. Skarpt og fint:-) Men macro kan du!

Inger-Lise:)
Lars-Anders M.

Meget bra. Dette kan du. Stå på.
Per Harald O.

Flott macro!
Morten W.

Takker for den heftige positive kritikken du ga havørnbildet mitt.
Klikker alltid på bildene til nye navn (for meg). Er såpass ensporet på fugl at jeg oftest ikke kommenterer annet. Gjør jeg det, tvert i mot, så er det for at bildet er bra. Og det er dette bildet. Gleder meg til å ta i bruk min egen macro til våren.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu