Bildet inngår i albumet Dekknostalgi -
Utstyr
  • Canon 20 D
  • Canon Zoom lens EF 70-200mm 1/4 L
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger468
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_162972} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .
Pent igjen fra deg John-Tore. Det blir jo en fin serie av dette her. Synes du er flink til å utforske de forskjellige perspektiv ved dette motivet. Hvor blir det av den spikern jeg savnet her om dagen da?

Svenn
John-Tore G.
Hei Svenn. Takk skal du ha. Spikeren må jeg i så fall ettermontere da;-) Jeg kan ikke det med å legge på gjenstander å få overgangene til å se bra ut. Har ikke forsøkt heller! Har du oppskriften?
Mvh John-Tore
Hans-Petter L.
Dette har jeg sansen for. Fint og lett abstrakt ''landskap''.

mvh
hpl
John-Tore G.
Må komme med en liten korreksjon. Jeg har seff prøvd klipp og lim, men bruker det ikke noe særlig. Ser at mange mange bruker det, men jeg har igrunnen latt være Jeg kloner litt nå og da, men stort sett blir det å justere fargemetning og kontrast littegranne.
Avsluttet .
Hei igjen

Ja det er fint. Synes det er greit med en manipulasjon hvis den er bra, men det var egentlig ikke det jeg mente i kommentaren min over.

Jeg synes bare det hadde gjort seg med en spiker i dekket og da måtte du evt tilbake til stedet for opptaket og slå den inn selv.

Svenn
Inger Anne Maritsdotter V.
Et av dine beste dekk-bilder John-Tore,
liker godt bildeutsnittet og den korte dybdeskarpheten du har valgt.

Anbefales!

Inger Anne
Odd Tore S.
Vinterlig finmønstret sommerdekklandskap.
Første tanke her var at dette burde vært et vinterdekk, fordi det har eller i alle fall hadde, mer markant mønster, og at hele det forreste dekket burde vært knall skarpt. Klart at de siste ville hatt noe å si for bakgrunnen også, men så langt har jeg ikke tenkt (enda).
Med hensyn til spiker: Husk at den skal være slitt og ru i enden! Jeg har dessverre kastet de spiker og skruer som mine dekk har samlet opp.
Odd Tore
Lars-Anders M.
Er dette vinterdekk? De er frostbelagde. Meget fin dekkserie du har her. Ok.
John-Tore G.
Hei og takk for kommentarer. Får vel dra bort dit å slå ned en spiker! Så er det bare å vente på frosten, som forlengst ble skremt bort av regn og skodde.
Tror at akkurat det, kan ta sin tid. Hyggelig at du anbefalte bildet Inger Anne!
Tror kanskje at dette hadde funka med vinterdekk også. Her var det gamle lastebildekk som var stablet. Uansett, fint at dere liker denne dekkserien min!

Mvh John-Tore

og god helg forresten........
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu